Trabzonspor Teknik Yöneticisi Abdullah Avcı: Çalışmamızın karşılığını aldık

bencede

New member
Muhteşem Lig ‘in 26. haftasında Trabzonspor deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ‘u 4-0 üzere farklı bir skorla geçti. Zaferin akabinde Bordo-Mavililer’in teknik yöneticisi Abdullah Avcı fazlaca memnundu.

Sıkıntı bir maçtan keyifli bir 3 puan çıkardıklarını belirten deneyimli hoca, “Alanyaspor lige çıktığından itibaren transferdeki hakikat tercihleriyle dikkat çeekn, oyun hafızasını kaybetmeden geliştirerek, Avrupa Kupaları’nı maksat koyarak giden bir ekip. Buna hürmet gösterip, onları tebrik ediyorum. Sahanın ortasında oyun ideolojisi olan, adım adım uygulayan bir teknik adamları var” tabirlerini kullandı.

Maça fazlaca düzgün hazırlandıklarını ve Turuncu-Yeşilliler’i yeterli tahlil ettiklerini vurgulayan Avcı oyun planlarını açıkça anlattı. Her türlü plana hazır olduklarını söyleyen Abdullah Avcı, “Bugün rakibe nazaran 3. bölgede baskıyı nasıl yapacağımıza çalıştık. Kenardan baskı yapıp, onları merkeze yönlendirdik, karşılığını da aldık. Çalıştık, pratik yaptık ve karşılığını aldık. Oyunun başında bu üstünlüğü bununla sağladık. Golleri erken bulduk. kimi vakit skoru alrısın ancak çalıştıkların olmaz epey keyifli etmez. Lakin çalıştıklarınla kazanmak hayli daha keyifli ediyor. 2. bölgede de ne yapacağımızı çalıştık. Amaca pas atan, merkeze çıkaran bir ekip Alanyaspor. Bakasetas da dahil orayı kapattık. 3 bölgeyi de kapattık. Kenarları kullandık, oyun istikametini değiştirdik, set oyununda, baskıda oyun opsiyonlarımız vardı. Olağanüstü bir sonuç. Çalıştıklarımız karşılığında kararı almak memnunluk verici. Geçen hafta da söylemiş olduğim üzere pırıl pırıl ışık. Fakat daha bir şey kazanmadık. Süratle ve büyük adımlar atıyoruz. Önümüzdeki maçlarda taraftarın artan dayanakları ve tribün kültürü oluşturmaları bizi memnun ediyor” dedi.