bencede
New member
Dönemin birinci devresinde birliktee kaldığı Galatasaray ve Kasımpaşa’yı ikinci yarıda deviren Trabzonspor , Alanyaspor ’u da yenip hesabı kapatmak istiyor. Fakat Fırtına’nın Güney takımıyla oynadığı maçlar daima güç geçiyor… O denli ki Alanyaspor’un Harika Lig’e çıktığı 2016- 2017’den itibaren taraflar 11 defa karşı karşıya geldi. Turuncu-Yeşilliler 5 kere kazanırken, Trabzonspor 2 maçta galibiyete uzandı. 4 uğraş ise birliktelikle sonuçlandı. Ligdeki son 4 müsabakada rakibini yenemeyen Fırtına, en son 2019’un Kasım ayında 1-0’lık skorla kazanmıştı. 2020’deki Türkiye Kupası çabasında ise Trabzonspor 2-0 galip gelmişti.
‘Hedefe bir adım daha…’
Son taktik egzersizde grupla toplantı yapan Abdullah Avcı’nın, “Zor bir rakiple oynayacağız. Fakat kolaya çevirmek bizim elimizde. 90 dakika boyunca yüksek konsantrasyonla gayret edeceğiz. Maksadımıza bir adım daha yaklaşmak için kazanacağız. Size inanıyorum” dediği öğrenildi.
‘Hedefe bir adım daha…’
Son taktik egzersizde grupla toplantı yapan Abdullah Avcı’nın, “Zor bir rakiple oynayacağız. Fakat kolaya çevirmek bizim elimizde. 90 dakika boyunca yüksek konsantrasyonla gayret edeceğiz. Maksadımıza bir adım daha yaklaşmak için kazanacağız. Size inanıyorum” dediği öğrenildi.