Transfer haberi: Ianis Hagi için favori Galatasaray!

bencede

New member
İskoç grubu Rangers’ta menajer Steven Gerrard’ın Aston Villa’ya gidişi daha sonrası kadronun yıldızlarından Ianis Hagi’nin de devre içinde ayrılabileceği belirtiliyor. Geçtiğimiz günlerde Galatasaray ‘ın Ianis Hagi’nin durumunu yakından takip ettiği aktarılmıştı.

Hagi’nin transferi ismine biroldukça kadronun ismi öne çıksa da İngiliz basını Galatasaray’ı favori olarak konumlandırıyor. Galatasaray, favori pozisyonundayken Lyon, Roma, Fiorentina, Newcastle, Lazio ve Sevilla üzere kadroların da aday olabilecekleri aktarılıyor.

‘Bir Galatasaray taraftarı’

The Scottish Sun’ın habeirne göre Galatasaray’ı avantajlı kılan en kıymetli nokta, Ianis Hagi’nin bu transfer sıcak bakıyor olması. Babası Gheorghe Hagi’nin Galatasaray forması giydiği periyotta İstanbul’da doğan Ianis’in bir Galatasaray taraftarı olduğu belirtiliyor.

Hakikaten Ianis Hagi de geçtiğimiz Mayıs ayında GSP’ye yaptığı açıklamada, “Bir gün Galatasaray’da oynamak isterim. Ben, Galatasaray ile büyüdüm. Geleceğin neler getireceğini bilmiyorum lakin Galatasaray’a bağlıyım ve Galatasaray’ı hayli seviyorum” tabirlerini kullanmıştı.