Vedat Karakuş: Toplulukta kalıcı olmak istiyorum

bencede

New member
Spor Toto Muhteşem Lig ’de 20 puanla 9. sırada bulunan Adana Demirspor, cumartesi günü önder Trabzonspor ile deplasmanda oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mavi-lacivertli grubun kalecilerinden Vedat Karakuş, idman öncesi İhlas Haber Ajansı’nın sorularını yanıtladı. Karakuş, “Sezon başında bir amaçla başladık ve epeyce çalışarak geldik. Düzgün bir yerde olduğumuzu düşünüyorum ve daha da yeterli yerlere geleceğiz. Çalışmalarımızın karşılığını aldığımızda epeyce memnun oluyoruz” diye konuştu.

Kaleye geçtiğinde bahtını güzel değerlendirdiğini aktaran Karakuş, “Camiada kalıcı olmak istiyorum. Adana’yı ve Adana Demirspor’u epeyce seviyorum. İnşallah burada kalıcı bir biçimde devam ederim. Elimize baht geldiğinde en güzel biçimde kıymetlendirmemiz lazım. Çalıştığımız vakit talih bir biçimde geliyor” dedi.

Mavi-lacivertli takımda kalede rekabet olduğunu belirten Vedat Karakuş, “Üçümüzde elimizden geldiğince güzel çalışıyoruz. Fırsat geldiği vakit hepimiz en güzel biçimde değerlendiriyoruz” tabirlerini kullandı.

İHA