Videolar Ölümcül Damdan Öncesi Yeni Delhi Demiryolu İstasyonunda Büyük Acele

Leila

Global Mod
Global Mod
Yeni Delhi:

Bir damgalı en az 18 kişiyi öldürmeden ve Cumartesi gecesi yaralanmadan önce yeni Delhi tren istasyonunda zamanla dökülen kalabalıkları gösteren birden fazla Haber ortaya çıktı. Kalabalıklar, şimdiye kadar 50'den fazla crore başlığını çeken Prayagraj'ın Maha Kumbh için trenlere binerken, istasyondaki acele patlak verdi.

Videolar, trenlere binmek için platformlarda birbirlerini iten yolcuları gösteriyor. Bazı erkekler trenlere pencerelerden giriyorlardı.

NDL'lerde, saat 22.00 civarında patlak veren, 14 ve 15 numaralı platformda Prayagra için trenlere binmek için bekleyen yolcuların bir şişmesinden önce gelen izdiham.

“İnsanlar birbirlerini zorluyorlardı,” dedi izdihamda annesi ölen bir adam gazetecilere verdiği demeçte.

Başka bir yolcu istasyonun “aşırı kalabalık” olduğunu söyledi.

Heer, “Prayraj yapacaktım ama birçok tren geç kalıyordu ya da iptal edildi. İstasyon aşırı kalabalıktı. Orada bu istasyonda gördüğümden çok daha fazla insan vardı.” Dedi.

Yeni Delhi Demiryolu izdihamına yol açan şey

Deregraj Express treni orada ayrılması için beklediğinde nesi çok kalabalık platform 14 numaralı platformda. Hey, diğer iki trenin – Swatantra Senani Express ve Bhubaneshwar Rajdhani Express – geciktiğini ve tez trenlerinin yolcularının platform sayılarında 12, 13 ve 14'te çok mevcut olduğunu söyledi.

“CMI (Ticari-Cum-Bilet Müfettişi) uyarınca, istasyonun aşırı kalabalıklaştığı ve kontrol edilemediği için her saat 1.500 genel bilet satıldı. 14 numaralı platformda ve 16 numaralı platformun yakınında yürüyen yürüyen merdivenlerde bir izdiham var.” Hey .

Başkan Droupadi Murmu ve Başbakan Narendra Modi ölümleri üzdü.

Başkan Murmu, X'teki bir yazıda, “Yeni Delhi tren istasyonundaki bir izdihamdaki hayat kaybını bilmek için derinden cüretkar. Yürekten başsağlığı dileklerimi Bereed ailesine uzatıyorum ve yaralıların hızlı bir şekilde iyileşmesi için dua ediyorum.” Dedi.

PM Modi, Yeni Delhi Tren İstasyonu'ndaki izdiham tarafından “sıkıntılı” olduğunu söyledi.

Heer, “Düşüncelerim sevdiklerini kaybeden herkesle. Yaralıların hızlı bir iyileşme olması için dua ediyorum. Yetkililer bu izdihamdan etkilenen herkese yardım ediyorlar.” Dedi.