Vijay Varma’nın Fan’ın Tamannaah’ına Mükemmel Yanıtı “Her Şey mi. O Sadece Vijay” Yorumu

Leila

Global Mod
Global Mod
Görüntü Vijay Varma tarafından paylaşıldı. (nezaket: itsvijayvarma )

Tüm Vijay Varma ve Tamannaah Bhatia hayranları için sizi bekleyen bazı haberlerimiz var. Vijay Varma’nın bir hayranın Twitter gönderisine yaptığı yorumla ilgili. Kişi, Vijay ve Tamannaah’ın yer aldığı bir fotoğrafı tweet’ledi. Fotoğrafla birlikte, hayran tweet attı, “O [Tamannaah] her şey. O sadece Vijay.” Gönderiyi yanıtlayan Vijay, “Biraz katılıyorum” dedi. Söz konusu fotoğraf, Netflix Hindistan tarafından tanıtımı kapsamında yayınlandı. Şehvet Hikayeleri 2. Dizi 29 Haziran’da yayınlanacak. Ayrıca başrolde Arzu Kajol, Mrunal Thakur ve Neena Gupta.

Aynen katılıyorum https://t.co/4SsbMUuJel

— Vijay Varma (@MrVijayVarma) 19 Haziran 2023
İşte Netflix’in Instagram’da paylaştığı fotoğraflar:

Tamannaah ve Vijay’in ilişkileriyle ilgili aranan bir onayı sağladıkları daha geçen haftaydı. Film Companion ile etkileşim halinde olan Tamannaah, Vijay Varma ile olan ilişkisi hakkında konuştu. Oyuncu, Vijay’in “derinden değer verdiğim biri ve benim mutlu yerim” olduğunu söyledi.

“Sırf rol arkadaşınız olduğu için birine ilgi duyabileceğinizi düşünmüyorum. Çok fazla rol arkadaşım oldu. Bence biri birine aşık olacaksa, birisine karşı bir şeyler hissedecekse bu kesinlikle daha kişiseldir. Geçinmek için yaptıklarıyla hiçbir ilgisi yok, yani bunun olmasının nedeni bu değil” dedi.

Tamannaah Bhatia, Vijay Varma hakkında, “Hey [Vijay Varma] çok organik bağ kurduğum biri. O gerçekten bana tüm gardını indirmiş biri olarak geldi, sonra tüm gardımı indirmem benim için gerçekten kolay oldu.”

Vijay Varma ayrıca kişisel hayatı hakkında da konuştu. Oyuncu, Janice Sequeira’ya, “Doğru zaman geldiğinde bunun hakkında konuşuyorsun ama sana şu anda hayatımda çok fazla aşk olduğunu söyleyebilirim. Ve ben mutluyum.”