Vincenzo Montella: Balotelli, kalecinin hiç bir biçimde görüşünü kapatmıyor

bencede

New member
Üstün Lig ‘in 25. haftasında konuk ettiği Beşiktaş ‘la 1-1 birliktee kalan Adana Demirspor’da teknik yönetici Vincenzo Montella, 90 dakikanın akabinde yayıncı kuruluşa konuştu. Kadrosuyla gurur duyduğunu ve bu türlü devam edeceklerinin altını çizen İtalyan teknik yönetici, son dakikalarda verilmeyen golleriyle ilgili ise sitem etti. Konumu bir defa daha izlerken sonlandığı gözlenen Montella, röportajı yarıda bıraktı.

Başarılı teknik adamın Beşiktaş maçı daha sonrası değerlendirmeleri şöyle:

‘Takımımla gurur duyuyorum’

”Çocuklarıma gösterdikleri performanstan ötürü tebrik etmek istiyorum. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Grubumla gurur duyuyorum. bu türlü devam edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.”

‘Kalecinin görüşünü kapatmıyor’

”Mario’nun kalecinin görüşünü kapattığı söz ediliyor. daha sonradan seyreden arkadaşlarım Mario’nun görüş açısında olmaması istikametinde. Beni şaşırtan şey, hakemin gidip kendi gözüyle seyretmemesi. Kalecinin görüşünü kapatmıyor. Olağan net bir gol. Burada nasıl kalecinin önünde durabilir. Topun aslına bakarsan gidemeyeceği bir yerde duruyor Mario ve kalecinin hiç bir biçimde görüşünü kapatmıyor.”

”Ben gideyim, yoksa berbat yorum yapacağım’

”Ben biraz gerginim kusura bakmayın. Ben gideyim. Yoksa makûs yorum yapacağım, hiç gerek yok.”