Vincenzo Montella: Bütün kararların arkasındayım!

bencede

New member
Adana Demirspor, ligin 30. haftasında konutunda Medipol Başakşehir’i 2-1 mağlup etti. Maç sonu basın toplantısında konuşan Adana Demirspor’un Teknik Yöneticisi Vincenzo Montella, “Çok gururlandığım bir maç oynadık. Birinci 10 dakika dışında nitekim epey güzel oynayan bir ekip vardı alanda. Bilhassa kadromuzun cüreti ve devamlılığı beni epeyce memnun etti. Âlâ bir gruba karşı aldığımız sonuç fazlaca bedelli. İkinci yarıda birinci yanlışta golü yedik. daha sonrasında maçın ritmi düştü. Gerçek vakitte yaptığımız ataklarla de maçın skorunu değiştirmeyi hak ettik. Bütün kadrosu tebrik ediyorum” diye konuştu.

“Bütün kararların arkasındayım”

Adana Demirspor’da Ferhat Kaplan, Kaan Kanak ve Tarık Çamdal’ın kontratların feshiyle ilgili konuşan Montella, “Geçmişimden dolayı liderimizin yada idaremizin aldığı kararlarla alakalı hiç bir biçimde yorum yapmıyorum. Rastgele bir biçimde yorum yapmıyorum. Bu futbolculara sahiden hürmet duyuyorum. Bana ve kadro içerisindeki davranış metotlarına bakıyorum. Bütün dünyanın güzelliklerini diliyorum onlara. Nitekim hak ediyorlar. Kulübümüzün aldığı bütün kararlara hürmet duyuyorum ve gerisinde duruyorum” sözlerini kullandı.