Windows 11’in yanılgı çözmek için servis ettiği yama yeni bir yanılgıya sebep oldu

Leila

Global Mod
Global Mod
Teknoloji dünyasının en büyük isimlerinden biri olan Microsoft, kuşkusuz bu muvaffakiyetini Windows işletim sistemine borçlu. Dünyanın en hayli kullanılan işletim sistemi olan Windows, son olarak Windows 11 sürümüyle karşımıza çıkarken, ünlü işletim sistemi maalesef son günlerde yeni özelliklerinden fazla güncelleme daha sonralarında ortaya çıkan yanılgılarıyla isminden bahsettiriyor.

Özellikle bundan evvelki güncellemenin akabinde birfazlaca kullanıcının birtakım programların cevap vermeme yanlışı aldığını ve bu durumun çok can sıkıcı boyutlara ulaştığı istikametindeki şikayetlerini görmezden gelemeyen Microsoft, geçtiğimiz günlerde yeni bir yama yayınlamış ve söz konusu kusurların giderilmesini sağlamıştı. birebir vakitte yeni yamanın da farklı bir yanılgıyı bünyesinde barındırdığının anlaşılması uzun sürmedi.

Windows 11’in yanılgı çözmek için servis ettiği yama yeni bir yanlışa sebep oldu

Kullanıcılar tarafınca yapılan geri bildirimlerden anlaşıldığı üzere, isteğe bağlı son güncelleme paketini kuranlar artık de nazaranv Yöneticisi’nde görsel badirelerle karşılaşıyor. Özel tema kullanması halinde ortaya çıkan bu küsurda bakılırsav Yöneticisi temanın geri kalanına eşlik edemiyor ve görsel açıdan zahmetli bir durum ortaya çıkıyor. Öte yandan bu yanılgının sadece özelleştirilmiş tema kullananlarda ortaya çıktığını, lakin var iseyılan açık ya da koyu temalardan birini yeğleyenlerinse bu biçimde bir sıkıntıyla karşılaşmadıklarını belirtelim. Bakalım Microsoft bu yeni yanılgısı karşısında ne vakit harekete geçecek?