Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit: Özgüvenimiz için kıymetliydi

bencede

New member
Spor Toto Muhteşem Lig ’de golsüz birliktelik ile sonuçlanan Yeni Malatyaspor- Galatasaray maçı daha sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit, “Bizim için epey değerli bir puan aldık bugün. Bilhassa 3 gün evvel Marsilya karşıya oynamış bir gruba karşı” dedi.

Hafta için idmanlarda 5-4-1 sistemine fazlaca düzgün hazırlandıklarını ve oyuncuların da buna fazlaca güzel adapte olduklarını söyleyen Margarit, “Oyuncularımızın yeterli tertipleri vardı ve bu maçı aldık. Öz itimadımız için fazlaca kıymetliydi bu maç” tabirlerine yer verdi.

Teknik Yöneticileri Marius Sumudica’nın son dakikalarda hakem tarafınca kırmızı kart ile alandan gönderilmesine de değinen Margarit, “Sadece 20 santim çizgiyi ihale ettiği için direk kırmızı kart gördü hocamız buna mana veremiyoruz. Hakemlerde hocaları anlamalı, bizimde maç ortasında heyecanımız var coşkumuz var. Hakeme karşı hiçbir saygısızlığımız olmadı, hiç bir protestomuz olmadı. Buna karşın 20 santim çizgiyi ihlal ettiği için direk kırmızı kar gösterdi. Öteki maçlarda öteki hocalar da geçiyor ancak bunlar sarı kart görüyor. Bu kırmızı kart hocamız için hayli ağır oldu. Ayrıyeten bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarlarımızı tebrik etmek istiyorum. Önümüzdeki maçlarda da daha epeyce puanlar alacağız” diye konuştu.

MALATYA (İHA)