08-09-10 Ocak Can Tongo’nun Fanatik İddaa varsayımları

bencede

New member
Liglerde heyecan sürerken İddaa oynayanlara rehberlik edecek yorumları Can Tongo hazırladı. İşte Can Tongo’nun 08-09-10 Ocak Fanatik İddaa varsayımları:

Alanya-Başakşehir Gol Var 1.59

Alanyaspor’da alınan makus sonuçlar daha sonrası Bülent Korkmaz’la yollar ayrıldı. Başakşehir ise tepe yarışından kopmak istemiyor. Favori konumundalar ve güzel bir performans sergiliyorlar ancak bu maçta KG Var bahsi daha banko.

Kasımpaşa-Hatay Gol Var 1.56

Kasımpaşa küme düşme sınırında bulunuyor, şayet buradan uzaklaşmak istiyorlarsa ivedilikle puan yahut puanlar almalılar. Ömer Erdoğan idaresindeki Hatayspor ise üç puan için alana çıkacaktır. KG Var mantıklı seçim.

Galatasaray -Giresun 1 1.53

Galatasaray bu maçta dolu tribünlere oynayacaktır. İdare bilet meblağları konusunda önemli bir indirim yaptı. Bu müsabakada bu durum ekibi olumlu etkileyecektir. Galatasaray iç alanda kazanır.

Gaziantep-Karagümrük 1 1.96

Antep ligde uygun gidişatını sürdürmek istiyor. Dört maçtır kaybetmiyorlar. Karagümrük ise Volkan Demirel ile çıkış peşinde ancak birinci yenilgilerini alacaklarını düşünüyorum.

Hoffenheim-Augsburg 1 1.45

Hoffenheim son 6 maçta da kaybetmedi ve ligde Avrupa potasının içerisine kendini soktu. Augsburg epeyce takdir ettiğim bir oluşum olsa da, bu maçta Augsburg’a talih vermiyorum. Hoffenheim iç alanda kazanır.

Leipzig-Mainz 1 1.63

Leipzig dönem başında Jesse Marsch ile yeni bir yola girmişti. Bu beraberlik uygun sonuçlanmadı ve yollar ayrıldı. Ligde 10. Sıraya kadar gerileyen takım bu ortayı yeterli değerlendirdiği niyetindeyim. Leipzig kazanır.

Leverkusen-U.Berlin Gol Var 1.54

Leverkusen son 4 maçını kazanamadı. Orta olması Leverkusen’in işine geldiği kanaatindeyim. Union Berlin istikrarlı bir takım. Buna karşın bu müsabakaya gollerin damga vurmasını bekliyorum.

E.Frankfurt-Dortmund üst 1.42

Eintracht Frankfurt, büyük maçları yeterli oynayan bir grup. Son 3 maçında da kazanarak ritim bulan Frankfurt fazlaca moralli. Dortmund bu maçın favorisi olsa da taraf bahsi riskli. 2.5 olan gol barajı aşılır.

Cagliari-Bologna Gol Var 1.59

Cagliari açısından bu dönem pek olumlu geçmiyor. Düşme sınırından bir türlü uzaklaşamıyorlar. Bologna ise Sassuolo deplasmanında düzgün gözükmüştü. Bu maçta favorim Bologna olsa da, KG Var bahsi daha emniyetli.

Torino-Fiorentina ÇŞ 0-2 1.30

Torino bu dönem bir ileri, iki geri formunda devam ediyor. Dönemi orta sıralarda bitirecekler üzere gözüküyor. Fiorentina’yı hayli beğeniyorum. Bu deplasmandan da puan çıkaracaklardır.

Napoli-Sampdoria Gol Var 1.67

Napoli ligde tepe yarışını kovalasa da kimi vakit epeyce acayip puan kayıpları yaşayabiliyor. Sampdoria ise gol yollarında beğendiğim bir grup. Bu maçta tarafların goller bulmasını bekliyorum.

Genoa-Spezia İY 0.5 üstü 1.35

Genoa bu dönem ligden düşebilecek sinyallerini net bir biçimde veriyor. Spezia’nın da ligde kalması kolay değil. Bu yılın iki vasat altı ekibinin maçında erken gol bekliyorum.

Göztepe-Antalya 1 2.00

El Maestro idaresindeki Göztepe ekibi her ne kadar ofansif ve göze beğenilen gelen bir futbol oynasa dahi istenilen puanları alamıyor. Ancak ben bu maçla bu şanssız seriyi kıracaklarını düşünüyorum ve çıkışa geçeceklerini öngörüyorum.

Rize- Beşiktaş 2 1.90

Kupa mesaisinden dönecek olan Beşiktaş, Lider hoca ile ikinci yarıya yeterli başlamak istiyor. Son maçlardaki istekli oyun ve olumlu sinyaller veriyorlar. Bu deplasmandan galibiyetle dönerler.

Roma-Juventus 2 2.03

Roma bu dönem Jose Mourinho idaresinde beklentinin altında kaldı. Ligin tepe yarışından uzak kaldılar. Juventus ise tahminen de en büyük hayal kırıklığı pozisyonunda. Allegri’nin öğrencileri bu deplasmandan sıkıntı da olsa galibiyet çıkarır.

Inter-Lazio 1 1.39

Ligin doruğunda yer alan Inter, iç alanda Lazio’yu konuk edecek. Anlayış değişikliğine giden ve Sarri ile istenilen futbolu ortaya koyamayan Lazio puan çıkaramaz.

Man.Utd-A.Villa Gol Var 1.62

Ragnick idaresindeki Manchester United epeyce eleştiriliyor. Son Wolves ve Newcastle maçlarında kadro epeyce makus gözüktü. Gerrard idaresindeki takımı takdir ediyorum. Karşılıklı goller bekliyorum.

Fenerbahçe -A.Demir Gol Var 1.62

Fenerbahçe çabucak hemen bir teknik yöneticiyle anlaşmadı. Adana Demir son devrin en formda takımlarından biri. Bu maçta iç alanda olsa da MS 1 demiyorum. Karşılıklı goller ülkü.