21-22-23 Ocak Can Tongo’nun Fanatik İddaa varsayımları

bencede

New member
Liglerde heyecan sürerken İddaa oynayanlara rehberlik edecek yorumları Can Tongo hazırladı. İşte Can Tongo’nun 21-22-23 Ocak Fanatik İddaa kestirimleri:

Adana Demir-Karagümrük Gol Var 1.66

Adana Demir, Fenerbahçe galibiyeti daha sonrası iki maçtan yalnızca bir puan çıkarabildi. Karagümrük ise meskeninde Beşiktaş ’a mağlup oldu. Hamle oynayan iki grup. En mantıklı tercih karşılıklı gol var.

Sivas-Fenerbahçe ÇŞ 1-0 1.29

Sivas tahminen de ligin en kuvvetli deplasmanı. İçeride kolay kolay kaybetmiyorlar. Kanaryalar ise kazansa da tam manasıyla ritmini bulamadı. Kuvvetli hava şartları da göz önüne alındığında Sivas kaybetmez seçeneği mantıklı gözüküyor.

Başakşehir-Göztepe Gol Var 1.65

Göztepe çıkışta gözüküyor. Son maçlarda galip gelmeye başladılar. El Maestro hoca gruba olumlu bir hava kattı. Başakşehir ise Emre Belözoğlu idaresinde birinci yenilgisini aldı. Skor üretebilen iki grup, karşılıklı gol var.

Genoa-Udinese İY 0 1.90

Genoa, son maçta 6-0 mağlup oldu. Bu sene hakikaten epey berbat bir performans sergiliyorlar. Deplasman takımının oynadığı oyun itimat vermiyor. İY 0 ülkü.

Inter-Venezia İY 1 1.33

Atalanta birlikteliği ile liderlik yarışında iki puan bırakan Inter, bu hafta kazanmak istiyor. İçeride coşkulu bir futbol oynayan Inter’in Dzeko önderliğinde bu maçı birinci yarıdan kazanmasını bekliyorum.

Lazio-Atalanta Gol Var 1.47

Lazio, Avrupa potasına girmek istiyor. Atalanta ise üst sıraları hedefliyor. Kıran kırana geçeceğini düşündüğüm bu maçta taraf bahsi yerine gol bahsine yönelmek daha mantıklı. Karşılıklı Gol Var diyorum.

Hatay-Rize Gol Var 1.61

Galatasaray ’ı 4-2 mağlup eden Hatayspor, çıkış yakalamanın peşinde. Çok kolay gol atıp gol yiyebiliyorlar, bu yüzden Rize karşısında karşılıklı gol var tercihini öneriyorum. Alternatif olarak 2.5 üstü seçeneği de mantıklı.

Altay-Konya ÇŞ 1-0 1.40

Mustafa Denizli ile yolları ayıran Altay ismine işler hiç de uygun gitmiyor. Aylardır galibiyet yüzü goremediler. Bu maçta en azından içeride kaybetmeyeceklerini düşünüyorum.

Galatasaray-Trabzon Gol Var 1.65

Torrent idaresindeki Galatasaray ekibi birinci büyük maçına çıkıyor. Trabzonspor kesinlikle galibiyeti hedefliyor ama deplasmanda Galatasaray’ı yenmek kolay değil. Bu yüzden karşılıklı gol var en mantıklısı.

Spezia-Sampdoria alt 1.86

İki maçtır kazanan Spezia, üçte üç yapmanın peşinde. Ancak rakipleri epeyce da küçümsenecek bir takım değil. Denetimli geçmesini beklediğim karşılaşma için alt seçeneğini öneriyorum.

Torino-Sassuolo 1 1.95

Torino İki maçtır kazanıyor ve bir form grafiği çizmeye başladılar bile. İçeride yeterli futbol oynadıklarını gözlemliyorum. Maç kararı 1 tercihi son derece makul bir seçenek olarak gözüküyor.

Milan-Juventus Gol Var 1.63

İtalya’da haftanın maçı, puan kaybına tahammülü olmayan Milan, Juventus‘u ağırlıyor. İki tarafın da Ibrahimovic ve Dybala üzere gol silahları var. KG Var diyorum.