bencede
New member
Harika Lig ‘in 21. haftasında deplasmanda Sivassspor’a konuk olan Trabzonspor ‘da teknik yönetici Abdullah Avcı, maç öncesinde değerlendirmeler yaptı. Deneyimli teknik adam yapılan transferlerle ilgili “Visca bugün alanda bizle birlikte birinci 11’de olacak. Sıcak oyuncuydu. 11 sene evvelce buraya getirdiğim bir oyuncuydu. Bu süreçte evvela liderimiz ve Ertuğrul beyefendiye teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de Başakşehir Kulübü’ne… Visca da bizimle birlikte olmak istedi. Bu şampiyonluk öyküsünde olmak istedi. Herkes fedakarlık yaptı. Bu topraklardan yetişmiş bir arkadaşımız Yusuf Erdoğan. Dönem başında da istemiştik fakat olmadı. O da fedakarlık yaptı. Puchacz, 1 haftadır bizimle ancak inanılmaz bir güçle çalışıyor. Takımımızı daha kaliteli ve alternatifli bir hale getirmeye çalıştık.” sözlerini kullandı.
Maç ile ilgili de konuşan Avcı “Son 7 maçın 5’ini kazanmış bir kadroyla oynayacağız. Takım kalitesi var. Biz şampiyonluğa oynuyoruz lakin her hafta şampiyon olmuyoruz. Şampiyonluğa bir adım daha yaklaşıyoruz. Biz Sivasspor ‘a çalıştık. Hoş bir maç lakin karşılığını bizim aldığımız bir maç olmasını istiyorum. Daha fazla isteyerek, daha fazla üstüne koyarak devam etmemiz gerekiyor.” kelamlarını sarf etti.
Maç ile ilgili de konuşan Avcı “Son 7 maçın 5’ini kazanmış bir kadroyla oynayacağız. Takım kalitesi var. Biz şampiyonluğa oynuyoruz lakin her hafta şampiyon olmuyoruz. Şampiyonluğa bir adım daha yaklaşıyoruz. Biz Sivasspor ‘a çalıştık. Hoş bir maç lakin karşılığını bizim aldığımız bir maç olmasını istiyorum. Daha fazla isteyerek, daha fazla üstüne koyarak devam etmemiz gerekiyor.” kelamlarını sarf etti.