Adana Demirspor Lideri Murat Sancak’tan olay reaksiyon: Ali Şansalan eyyamcının teki! Futbolcuları tehdit etti!

bencede

New member
Harika Lig’in 25. haftasında konuk ettiği Beşiktaş ‘la 1-1 birliktee kalan Adana Demirspor’da Lider Murat Sancak, 90 dakikanın akabinde fazlaca sert açıklamalarda bulundu. Müsabakanın hakemi Ali Şansalan’a adeta ateş püsküren Sancak, ofsayt sebebi öne sürülerek Samet Akaydın’ın iptal edilen golünde VAR’a gidilmemesine reaksiyon gösterdi.

Ali Şansalan’ın saha içerisinde futbolcuları tehdit ettiğini sav eden deneyimli futbol adamı, ”TFF Lideri’ne, MHK Lideri’ne kelamım olsun. Bu hakem eyyamcının teki. Maçı katletti. Oyun oynatmadı. Futbolcuları saha içerisinde tehdit etti. 1. golde haydi bizim futbolcu ayağına bastı, VAR’a gittin. Bizim 2. golde niçin VAR’a gitmiyorsun.” dedi ve ekledi:

‘Bunlar hazırlıklı gelmişler!’

”VAR’daki hakem de o denli. Alper Latife mıymış neymiş. Attığımız son gole baktığınız vakit, Balotelli önünü kesmiyor. Ofsayt konumu yok. Bunlar hazırlıklı gelmişler. Sayın Nihat Özdemir liderim. Hakemlerin içerisindeki FETÖ’cüleri temizle.”

‘Bugün az daha katliam olacaktı’

”Bunlar daima FETÖ’cülerin yapıtıdır. Her kurumda, emniyette, askeriyede FETÖ’cüler varken, hakemlerin içerisinde mi yok! Onun için TFF Liderim, MHK Liderim, sizlerden rica ediyorum. Bu FETÖ’cü hakemleri temizleyin. Bugün az daha katliam olacaktı.”

‘Hakem bütün taraftarı galeyana getirdi’

”Hakem bütün taraftarı galeyana getirdi. Kâfi lakin kâfi. Bu kadar hakemlere takviye veren adam olarak, seyircilerin beni eleştirdiği bir yerde, hiç bir vakit hakemleri eleştirmedim. Yeni gelen MHK Lideri’ni bile aradım. “En büyük takviye benden olacak” dedim. Ancak kâfi, bu biçimde eyyamcı hakemlerle bu lig bitmez.”

‘Maalesef hakem o penaltıları da vermedi’

”Herbiçimde birinci maçın intikamını aldılar. Bu hakem, birinci haftaki Fenerbahçe maçımızı da yönetti. 1,5 penaltımız vardı. Tüm kamuoyunun şahit olduğu durumlardı. Maalesef hakem o penaltıları da vermedi.”

‘Neyi müdafaaya çalışıyorsunuz?’

”Bu 4 büyük kulüp fobisi nedir! Neyi müdafaaya çalışıyorsunuz? Kâfi artık. Bana ceza verebilirsiniz. Geçmişte de verdiniz beni terbiye etmek için lakin gerçek olanı söylemekten hiç bir vakit kaçınmayacağım. Bunu da bilin.”