Ahmet Parıltı Çebi deklare etti! İşte Beşiktaş’ın yeni teknik yöneticisi ve sportif yöneticisi

bencede

New member
Beşiktaş Lideri Ahmet Parıltı Çebi, Vodafone Park’ta basın mensuplarıyla bir ortaya gelerek kadronun yeni teknik yöneticisi deklare etti. Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının akabinde süreksiz olarak grubun başında yer alan Lider Karaveli, Beşiktaş’ın yeni teknik yöneticisi olarak bakılırsav başladığı belirtildi. Çebi, ayrıyeten Ceyhun Çıkarı’nın sportif yönetici olarak nazaranve başladığını deklare etti. Siyah beyazlı kadronun lideri gündeme dair açıklamalarda da bulundu.

İşte Ahmet Işık Çebi’nin kelamları:

Ahmet Çalık, merhum ışık ortasında yatsın. Yeri cennet olsun. Ailesine sabırlar diliyorum.

Şeffaf olmaya devam edeceğiz. Mali genel şura, sunulan raporla bir milat olmuştur. Bu, kimselerle bir hesap görme olayı değildir. kararı her neyse, sonuna kadar gideceğimizi, Türk adaletinin gerekli değerlendirmelerini yapacağını, bizim de bunun takibini yapacağımızı belirtmek istiyorum. Bundan, Beşiktaş’ın geleceği hayli yarar sağlayacaktır.

Kazanmış olduğumuz bir dönemde 3 kupa var. Bu, tarihimizde bir birincidir. Gururluyuz. Topluluğumuza güzel uğurlu olsun. Bunun da benim için ayrıyeten bir gurur kaynağı olarak ehemmiyet söz ettiğini, ölene kadar bu gururu yaşayacağımı belirtmek istiyorum. Bu bir takım işi. her insanın alın teri olduğunu söz etmek istiyorum. Menfaatlendiği tez edilen birileri var ise, onların da reddetmesi gerekir. Onların da bu niyette olacağından kuşkum yok.

İşini başarısız yapan hakemlerin cezalandırılması gerekiyor. Galatasaray Lideri, Fenerbahçe Lideri, ben, herkes konuşuyor. Hakemlerden herkes şikayet ederken, bu işlerden kim menfaat sağlıyor? VAR hakemlerinin artık onu görmedim, bunu görmedim demeye hakkı yok. VAR hakemi yanlış yapıyorsa, kasıtlı yapıyordur. Biz nasıl cezayla susturulmaya çalışılıyorsak, işini yapamayan hakemlere de cezalar verilmeli. Ödül var, ceza yok. bu biçimde bir sistem olmaz. Şayet hakem arkadaşlar bir kusur yaparsa, bunun cezasını çekmeli. Birtakım arkadaşların, yürüyen sisteme karşı isyan etmelerine isyan eden bir küme var. Bunları bulup çıkaracaklar. Bunların kendilerine ziyan vermesine mahzur olacaklar.

Ceyhun Karı sportif yöneticimiz oldu. Kendisine epeyce güveniyorum. Kendisi Galatasaray Lisesi mezunu. şüphesiz bir liseden mezun olacaktı. Galatasaray Lisesi’nde okuyup Beşiktaşlı kalabilmek zordur. Başardığın için teşekkür ediyorum. Bu tenkitler gereksiz.

Lider Karaveli teknik yöneticimizdir… Günlerdir Beşiktaş’ın hocası Lider Karaveli diyorum fakat daima, ‘Beşiktaş’ın hocası kim olacak?’ biçiminde soru soruyorlar. Bu sorulara artık bir son verin, rica ediyorum. Teknik yöneticimiz Lider Karaveli’dir. Lider Karaveli hocamız büyük bir projenin bir modülü olmaya devam edecektir. Beşiktaş’ın ekonomik olarak düzelmesi istikametinde oyuncu yetiştirmeye yönelik projeyi uygulayacağını açıklıyorum. Hocamız Allah sıhhat sıhhat verdikçe bakılırsavine devam edecektir. Beşiktaş artık öz kaynaklarıyla beslenen bir planı başlatmıştır. Bir yıl evvelden başlattık. Rize maçında çıkan çocuklarımızın yanında, onlar kadar düzgün olan çocuklarımızın da olduğunu söylemek istiyorum.

Beşiktaş’ın yeni sportif yöneticisi Ceyhun Karı ise şu tabirleri kullandı:

Sportif yöneticilik vazifesini layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım. Bugüne kadar bir kulübün para kazandığı şimdi her alanda çalıştım. İşin taktik tarafına karışmak bizim haddimize değil. Kıymetli olan futbol tertibinin en sağlıklı biçimde ilerlemesini sağlayacak yapıyı oluşturmak. Başlangıcı söylenmiş fakat devamı getirilmemiş, birfazlaca kulüpte yaşanmış bir proje bu. Tesisleşme kıymetli bir adım. Türkiye’de oyuncu yetişiyor, var. Kıymetli olan, onların yollarını gerçek vakitte açabilmek.