Altay, Alsancak’taki birinci galibiyetini almak için kenetlendi

bencede

New member
Spor Toto Üstün Lig’de 16 haftalık galibiyet hasretini 2-0’lık Göztepe zaferiyle sonlandıran Altay, Alsancak Mustafa Denizli Stadı’ndaki birinci galibiyetini almak için kenetlendi. Alsancak’ta çıktığı Trabzonspor , Atakaş Hatayspor, Aytemiz Alanyaspor ve İttifak Holding Konyaspor maçlarını kaybeden siyah-beyazlılar, cuma günü konuk edeceği Çaykur Rizespor’u mağlup ederek zincir kırmak istiyor.

Yeni stadyumunda birinci galibiyetini alarak 24 puana ulaşmayı hedefleyen siyah-beyazlı takım, bir seri yakalayıp tehlikeli bölgeden adım adım uzaklaşmanın planlarını yapıyor. Harika Lig mesleğinin birinci maçını kazanan Altay Teknik Yöneticisi Serkan Özbalta, Çaykur Rizespor maçının büyük kıymet taşıdığına vurgu yaparak, “Göztepe galibiyetini çabucak unutarak maksadımıza odaklanmalıyız” dedi.

Stoper Murat Akça, “Son maça kadar pes etmek yok. çabucak hemen bir şey başarmadık. Kalan maçlardan da istediğimiz alıp taraftarımızdan bu biçimde özür dileyeceğiz” diye konuştu.

Genç yıldız adayı Kazımcan Karataş ise “yaşamımda birinci kere bir Üstün Lig derbisi oynadım. Maçtan daha sonra bütün gece uyuyamadım. Gayem, armamıza borcumu ödeyip Avrupa’ya transfer olmak” dedi. (DHA)