bencede
New member
İspanya Ligi La Liga’daki El Clasico’da Barcelona, deplasmanda 66 puanlı başkan Real Madrid’i 4-0 yenerken, tarihi farkı kaçırdı. Karim Benzema’nın sakatlığı sebebiyle forma giymediği Real, Barça karşısında hiç varlık gösteremedi. Bu maç öncesinde geçtiğimiz hafta ortasında Avrupa Ligi’nde 0-0’ın rövanşında Galatasaray ‘ı İstanbul’da 2-1 yenen Barça, temsilcimize 180 dakikada 2 gol atabilirken, ezeli rakibine 65 dakikada 4 gol attı. Xavi Hernandez’in grubun başına geçmesiyle birlikte Katalan takımının son 3 ayda mağlup edemediği 3 gruptan biri Sarı Kırmızılılar. Barça, Camp Nou’da Aslan’la 0-0,Napoli ile 1-1 birliktee kalırken, derbide Espanyol’un konuğu olduğu çabadan 2-2’lik birliktelikle ayrıldı.
3.sıraya yükseldiler
Xavi geldiğinde La Liga’da 9. sırada olan Barça, 29. hafta prestijiyle 57 puanlı ikinci Sevilla’nın 3 puan ardında yer alıyor ve ulusal ortadan daha sonra da alanlarında Kırmızı-Beyazlılar’ı konuk edecekler. ElClasico zaferi daha sonrası Real’in hocası Carlo Ancelotti,”Sorumluluk bana ilişkin. Kusurlu kararlar verdim” derken, Xavi, “Bu galibiyet bugünün ve geleceğin dinamiklerini değiştirebilir. Çok gururlu ve mutluyum” diye konuştu.
3.sıraya yükseldiler
Xavi geldiğinde La Liga’da 9. sırada olan Barça, 29. hafta prestijiyle 57 puanlı ikinci Sevilla’nın 3 puan ardında yer alıyor ve ulusal ortadan daha sonra da alanlarında Kırmızı-Beyazlılar’ı konuk edecekler. ElClasico zaferi daha sonrası Real’in hocası Carlo Ancelotti,”Sorumluluk bana ilişkin. Kusurlu kararlar verdim” derken, Xavi, “Bu galibiyet bugünün ve geleceğin dinamiklerini değiştirebilir. Çok gururlu ve mutluyum” diye konuştu.