Berna Gözbaşı: Bütün oyuncularımız yürekleriyle oynadılar

bencede

New member
Spor Toto Muhteşem Lig ‘in 20’nci haftasında alanında Yukatel Kayserispor alanında karşılaştığı Altay’ı 1-0’lık sonuçla mağlup etti. Müsabaka daha sonrası açıklama yapan Yukatel Kayserispor Lideri Berna Gözbaşı, “Bu kadar eksiğimize karşın ekip olduğumuzu gösterdik. Bütün oyuncularımız yürekleriyle oynadılar. Futbolcularımızı, teknik grubumuzu ve bizi yalnız bırakmayan taraftarımızı kutluyorum. İnşallah bu galibiyet bizim üst sıralara tırmanışımızın işareti olur. Pazartesi ve salı günü halletmem gereken transfer yasağı sorunu var. O niçinle resmi bir açıklama yapmamız mümkün değil” diye konuştu.

“BENDEN EVVEL DE BENDEN daha sonra DA BİR ÇOK YÖNETİCİ GELDİ GEÇTİ”

Birtakım yöneticilerin istifa ettiği söylentilerinin sorulması üzerine Berna Gözbaşı, “Şu anda bize resmi biçimde ulaşan bir istifa yok. Fakat Kayserispor büyük bir topluluktur. Bendilk evvel de benden daha sonra da pek hayli yönetici geldi geçti. Kayserispor her vakit yoluna devam eder” sözlerini kullandı.

MUSTAFA ÇALIŞ: MUHTEŞEM LİG GRUPLARIMIZIN MAÇLARA TURKOVAC PANKARTIYLA ÇIKMASI BİZİ BAŞKA MEMNUN ETTİ

Yukatel Kayserispor’un Altay’ı 1-0’lık sonula mağlup ettiği müsabaka daha sonrası açıklama yapan Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ise, “Kayserisporumuzu, Berna liderimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyoruz. Sahiden dayanılmaz bir oyun oynadılar. Bilhassa Berna liderimize epeyce teşekkür ediyoruz. Yerli aşımız Turkovac’ı, ulusal aşımızı gündeme getirmesi ve bütün Harika Lig gruplarımızın maçlara Turkovac pankartıyla çıkması bizi farklı keyifli etti. Biz de bugün Aykut hocamız ve Zafer hocamızla geldik. Herkese teşekkür ederiz. Kayserisporumuza muvaffakiyetler diliyoruz. Kayserispor’u birinci 5 ila 10 grup içinde görmek istiyoruz” biçiminde konuştu.

ERÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aykut Özdarendeli de, Yukatel Kayserispor’un Altay ile oynadığı müsabakayı izleyenler içinde yer aldı. Kayserispor’un müsabakayı üzerinde Turkovac yazan formayla çıkmasını pahalandıran Özdarendeli, “Berna lidere farkındalık ve davetleri için ayrıyeten teşekkür ediyorum. Turkovac için bütün Üstün Lig grupları farkındalık yarattı. Bugün de Kayserispor kazandı. Ayağımız uğurlu geldi. Güzel olsun” dedi.

DHA