bencede
New member
Beşiktaş Teknik Yöneticisi Sergen Yalçın, ulusal maç içinde İstanbul’da kalan futbolcularda dünkü antrenman öncesi yaklaşık 1 saat süren bir toplantı yaparak kaybedilen puanlar ve maçların tahlilini masaya yatırdı. Siyah beyazlı grubun kuvvetli ve teknik takımı bulunduğuna hatırlatan Sergen Yalçın “Sezon başından bu yana epey düzgün çıkış yaptık. Ama son haftalarda Şampiyonlar Ligi ve Üstün Lig ’de kaybettiğimiz maçlar ve puanların niçinleri açık ve net ortada. Kolay gol yiyiyoruz. Duruma giriyor ancak gol atamıyoruz. Bir eza var ise daima birlikte çözeceğiz” dedi.
Sakatlıklar niçiniyle birtakım oyuncuların ferdî manada müsabaka ve idman eksikliği yaşadığını da tabir eden 49 yaşındaki siyah beyazlı çalıştırıcı “Biliyorum, sakatlıklardan dolayı kimi oyuncuları mevkilerinde oynatmıyoruz. Lakin oynayan birtakım oyuncular da yüreklerini ortaya koymalı. Yanılgı kesinlikle yapılacak ancak Beşiktaş forması altında bu kadar riskli ve yanlışlı oynanmamalı. Bunun tedbirini alacağız. Sizlerin üzüldüğü kadar ben 10 katı keder yaşıyorum. Beşiktaş takımı epeyce yetenekli ve kuvvetli oyunculardan heyeti. Herkes toparlansın” yorumunu yaptı.
Hürriyet
Sakatlıklar niçiniyle birtakım oyuncuların ferdî manada müsabaka ve idman eksikliği yaşadığını da tabir eden 49 yaşındaki siyah beyazlı çalıştırıcı “Biliyorum, sakatlıklardan dolayı kimi oyuncuları mevkilerinde oynatmıyoruz. Lakin oynayan birtakım oyuncular da yüreklerini ortaya koymalı. Yanılgı kesinlikle yapılacak ancak Beşiktaş forması altında bu kadar riskli ve yanlışlı oynanmamalı. Bunun tedbirini alacağız. Sizlerin üzüldüğü kadar ben 10 katı keder yaşıyorum. Beşiktaş takımı epeyce yetenekli ve kuvvetli oyunculardan heyeti. Herkes toparlansın” yorumunu yaptı.
Hürriyet