bencede
New member
Galatasaray ‘da krizlerin gerisi ardı kesilmiyor. Sarı-Kırmızılı kulüpte geçtiğimiz günlerde yaşanan tercüman skandalının akabinde bu kere de idare çalkalanıyor. Lider Burak Elmas’la birlikte idareye giren ve Fatih Terim daha sonrası futbolun başına getirilen Işıtan Gün’ün, geçmişte skandal tweetler attığı ortaya çıktı. Toplumsal medya hesapları incelendiğinde bayanlar hakkında hayli hassas, şiddet ve cinsel içerikli iletileri olduğu görülen Gün’e, topluluktan büyük reaksiyon var. birinci vakit içinderda lider adayı Eşref Hamamcıoğlu, “Kadına şiddet yalnızca kelamlı ve fiziki değil, yazılı da olur. Sn. Gün’ün gün yüzüne çıkan paylaşımlarını temsil ettiği topluluğa mutlaka yakışmadığını düşünüyor ve kendisini ivedilikle gereğini yapmaya davet ediyorum” diye yazdı. Bir öbür lider adayı Metin Öztürk de, “Her gün yeni bir şok. Burak Lider, Işıtan Gün’ün bayanlarla ilgili twitlerini görmezden gelmez. Gereğini yapar” tabirlerine yer verdi.
Özür diledi, istifa etmedi
Taraftarlar da ısrarla “İstifa” talep edince Lider Burak Elmas bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Elmas, “Kabul etmemiz mümkün değil. İdare konseyi üyemiz Sayın Işıtan Gün mevzu hakkında gereken açıklamayı yapacaktır” diye yazdı. Akabinde Işıtan Gün bir daha toplumsal medya hesabından, “Bugün ortaya çıkartılan ve on yılı aşkın bir vakit evvelden toplumsal medyada kullanmış olduğum tabirlerden samimiyetle ıstırap duyuyorum. Bu sözlerin niye bugün araştırılıp ortaya çıkartıldıklarını biliyorum lakin bu durum yapmış olduğumu mazur göstermez. Bugünden geriye baktığımda kıymetli bir kusur olarak gördüğüm bu tabirler için kamuoyundan özür dilerim” açıklamasını yaptı ve istifa etmedi.
Özür diledi, istifa etmedi
Taraftarlar da ısrarla “İstifa” talep edince Lider Burak Elmas bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Elmas, “Kabul etmemiz mümkün değil. İdare konseyi üyemiz Sayın Işıtan Gün mevzu hakkında gereken açıklamayı yapacaktır” diye yazdı. Akabinde Işıtan Gün bir daha toplumsal medya hesabından, “Bugün ortaya çıkartılan ve on yılı aşkın bir vakit evvelden toplumsal medyada kullanmış olduğum tabirlerden samimiyetle ıstırap duyuyorum. Bu sözlerin niye bugün araştırılıp ortaya çıkartıldıklarını biliyorum lakin bu durum yapmış olduğumu mazur göstermez. Bugünden geriye baktığımda kıymetli bir kusur olarak gördüğüm bu tabirler için kamuoyundan özür dilerim” açıklamasını yaptı ve istifa etmedi.