bencede
New member
Muhteşem Lig ‘in 21. haftasında konuk olduğu Sivasspor ‘la 1-1 birliktee kalan Trabzonspor ‘da Edin Visca, 90 dakikanın akabinde yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Trabzonspor formasıyla birinci maçına çıktığı için fazlaca heyecanlı olduğunu lisana getiren Boşnak yıldız, kendisine gösterilen sevginin karşılığını Bordo Mavili topluluğa vermek istediğini lisana getirdi. Birinci devrede sıradan bir gol yediklerini belirten deneyimli kanat oyuncusu, hava kaidelerinin da maçı etkilediğine parantez açtı.
‘Nwakaeme ile Trabzonspor için fazlaca büyük işler yapacağız’
Ekip arkadaşı Anthony Nwakaeme’ye övgüler yağdıran Visca, Nijeryalı yıldız ile oynayacağı için fazlaca keyifli olduğunun altını çizdi, ”Ligin en âlâ kanatlarından birisi. Onunla oynamayı epey istedim. İnanıyorum, Nwakaeme ile Trabzonspor için fazlaca büyük işler yapacağız.” dedi.
‘Nwakaeme ile Trabzonspor için fazlaca büyük işler yapacağız’
Ekip arkadaşı Anthony Nwakaeme’ye övgüler yağdıran Visca, Nijeryalı yıldız ile oynayacağı için fazlaca keyifli olduğunun altını çizdi, ”Ligin en âlâ kanatlarından birisi. Onunla oynamayı epey istedim. İnanıyorum, Nwakaeme ile Trabzonspor için fazlaca büyük işler yapacağız.” dedi.