bencede
New member
Ülker Stadı’nda son haftalarda Ali Koç’a yönelik protestolar ve futbol alarak olan yansılar ön plana çıkıyordu. Dünkü Altay müsabakası öncesinde ise farklı bir tablo vardı. Vitor Pereira daha sonrası teknik yönetici arayışlarından sonuç alamayan idare, grubu dönem sonuna kadar İsmail Kartal’a emanet etmişti. Adeta ateşten gömleği giyen 60 yaşındaki çalıştırıcı, 2014- 15 döneminin son haftasında oynanan Kasımpaşa çabasından yaklaşık 6.5 sene daha sonra bir daha Fenerbahçe ’nin hocası olarak Kadıköy’e çıktı. “Taraftarların beni sevdiğini biliyorum” diyen İsmail Kartal, 12. adam tarafınca tezahüratlarla karşılandı. Tribünler, maçtan evvel Kartal’a yönelik büyük sevgi gösterisinde bulundu. İsmail Kartal, taraftarların takviyesine evvel alkışlarla, akabinde da tribünlere gerçek eğilip selamlayarak karşılık verdi.
‘Berke düzgün hissetmedi’
Başarılı teknik adam, Altay maçından evvel yaptığı açıklamada, “Antalya karşısında savunma manasında olumlu işler yapmıştık ancak hamledeki üretkenliğimiz azdı. Daha fazlaca konum arayacağımız bir mantaliteyle çalışma fırsatı bulduk. Taraftarın ne istediğini biliyorum. Berke’nin ağrıları devam ediyor. Kendisini uygun hissetmediği için kalede Ertuğrul başlayacak. Türk futboluna ve Fenerbahçemiz’e uzun yıllar hizmet edebilecek bir kaleci” sözlerini kullandı.
‘Berke düzgün hissetmedi’
Başarılı teknik adam, Altay maçından evvel yaptığı açıklamada, “Antalya karşısında savunma manasında olumlu işler yapmıştık ancak hamledeki üretkenliğimiz azdı. Daha fazlaca konum arayacağımız bir mantaliteyle çalışma fırsatı bulduk. Taraftarın ne istediğini biliyorum. Berke’nin ağrıları devam ediyor. Kendisini uygun hissetmediği için kalede Ertuğrul başlayacak. Türk futboluna ve Fenerbahçemiz’e uzun yıllar hizmet edebilecek bir kaleci” sözlerini kullandı.