Fenerbahçe’de Miha Zajc bir daha jeneriklik gol attı

bencede

New member
Miha Zajc, bu dönemin sürpriz oyuncularından biri oldu. Gönderilmesi beklenirken Vitor Pereira’nın gözüne girip kadroda kaldı, rekabetin en ağır olduğu orta alanda dün 29. resmi maçında alana çıktı. Zajc, bu dönem ligde 4 defa gol sevinci hayatış, bunların 3’ünde ceza alanı haricinden yaptığı klas vuruşlarla ağları havalandırmıştı. İsmail Kartal, Kasımpaşa karşısında öğrencisini bir daha 11’de gorevlendirdi. Miha Zajc, 6. dakikada Rossi’nin pasında rakipten seken topu bir anda önünde buldu. 27 yaşındaki oyuncu, sol çaprazdan gelişine ayak içiyle mükemmel bir vuruş yaptı. Kaleci Ertuğrul’un bakışları içinde top art direkten ağlarla buluştu. Miha Zajc bu sefer ceza alanı ortasından fileleri sarstı lakin bir daha jeneriklik bir gole imzasını attı.

Yüzde 95.1’lik isabet

Miha Zajc, dünkü müsabakada 90. dakikada yerini Enner Valencia’ya bıraktı. Sloven futbolcu, alanda kaldığı mühlet boyunca tek şut denemesinde golü bulurken, 41 pasının 39’unda isabet sağlayıp yüzde 95.1’lik harikulade bir oran yakaladı. Zajc’ın bir şut pasını ise Rossi değerlendiremeyince, hanesine asist yazılamadı.

Zajc, “İlk yarı yeterliydik ancak ikinci yarı işler pek istediğimiz üzere gitmedi. Maçın sonuna kadar savaştık ve o ikinci gole inandık. Üçte üç yaptık ligde, umarım bu biçimde devam edebiliriz. Hoş bir gol attım. Grup olarak güzel işler yaptık ve ben de şutumla topu ağlara gönderdim. Bu golden dolayı memnunum ancak değerli olan 3 puandı” dedi.