bencede
New member
Giresunspor maçında elmacık kemiği çöktü, ameliyat oldu, özel maskeyle çabucak alanlara döndü. Fenerbahçe ’nin fedakâr forveti Serdar Dursun, Hatayspor karşısında birinci 11’de alana çıktı. 87 dakika uğraş eden deneyimli oyuncu, kazanılan iki penaltıda da topun başına geçip ağları sarstı. grubunun epey kritik bir galibiyet almasını sağladı. Serdar Dursun, ligde 9 sefer ağları sarstı. Serdar tahminen en hayli gol atan oyuncu değil lakin oynadığı dakikaya oranla bu alanda ligin en düzgünü pozisyonunda. Ulusal oyuncu, krallık yarışında Umut Bozok, Cornelius ve Pesic’in 3 gol gerisinde bulunuyor. lakin tecrübeli futbolcu, bu hususta da son derece tezli.
‘Çok güzel hissediyorum’
Serdar Dursun, yakın etrafıyla yaptığı sohbetlerde, “Ligde oynadığı dakika başına en hayli gol atan oyuncuyum. bu dönem sakatlıklar niçiniyle nizamlı oynamayadım. Şu anda kendimi epeyce düzgün hissediyorum. bu performansımı daha da artırmak için elimden geleni yapacağım. Geçen sene Almanya 2. Ligi’ni en skorer oyuncu olarak tamamlamıştım. bu dönem bittiğinde de ligde gol hükümdarı olacağıma inanıyorum” tabirlerini kullandı.
‘Çok güzel hissediyorum’
Serdar Dursun, yakın etrafıyla yaptığı sohbetlerde, “Ligde oynadığı dakika başına en hayli gol atan oyuncuyum. bu dönem sakatlıklar niçiniyle nizamlı oynamayadım. Şu anda kendimi epeyce düzgün hissediyorum. bu performansımı daha da artırmak için elimden geleni yapacağım. Geçen sene Almanya 2. Ligi’ni en skorer oyuncu olarak tamamlamıştım. bu dönem bittiğinde de ligde gol hükümdarı olacağıma inanıyorum” tabirlerini kullandı.