Fenerbahçeli futbolcu Osayi-Samuel’den Galatasaray ve transfer açıklaması

bencede

New member
Fenerbahçe ’de Galatasaray derbisi hazırlıkları sürerken, gerçekleştirilecek olan idman öncesinde Bright Osayi-Samuel basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Galatasaray ile büyük bir derbi maçı oynayacaklarını tabir eden Samuel, “Sadece oyuncular için değil, taraftarlar ortasında değerli bir maç ve kıymetli bir mana tabir ediyor. Bu maç için sabırsızlanıyoruz. Taraftarlarımıza son periyotta olduğu üzere ne kadar uygun olduğumuzu göstermek istiyoruz. Formumuz ve özgüvenimiz yerinde, bu maç için çalışıyoruz” dedi.

Sağ bek konumunda oynamasıyla ilgili sorulan soruya karşılık veren Osayi-Samuel, “Açıkçası bu mevzuyu epeyce fazla düşünmedin. Ben oynamak istiyorum, hangi konum olduğunun kıymeti yok. Hocamız neresi derse elimden geleni yaparım. Gelişmem gereken bir konum ve burada birinci kere oynuyorum. Öğrenmem gereken epeyce şey var. Hocaların sayesinde öğreniyorum. Gelişiyorum ve kadroda gelişiyor. Bu durumda olursam daha da ciddiye alabilirim” diye konuştu.

“Taraftarımız 90 dakika boyunca bizi desteklesin”

Maç maç ilerlediklerini söz eden Bright Osayi-Samuel, “Aynı biçimde yüksek özgüvenle devam etmek istiyoruz. Hocamızın da ekip üzerinde büyük tesiri var. Futbolcular, bu maçın taraftarlar için kıymetini biliyor. Taraftarlara büyük iş düşecek. 90 dakika boyunca bizi desteklemelerini istiyoruz. Son iki maçta bizi hayli uygun desteklediler ve büyük fark ürettik. Taraftarlarımızdan bu maçta da bunu istiyoruz. Performansımda hocalarımızın da tesiri olduğunu düşünüyorum. Hem Pereira’nın hem İsmail hocanın benim üzerimde tesiri oldu. Ben kendime hayli inanıyorum ve bu hususta özgüvenliyim. Kadroma yardım etmek için neler yapabileceğimi biliyorum. Performansıma hem hocalarım hem kendimin tesiri var. Çok çalışmaya devam edersem oynamaya devam ederim” dedi.

“İyi performans gösterince transfer dedikoduları çıkıyor”

Transfer konusunda isminin çıkmasıyla ilgili soruya yanıt veren Osayi, “Bu şekil haberleri okumamaya çalışıyorum. kimi vakit duyduğum oluyor ancak performansımı etkilemiyor. Benim yeteri kadar deneyimim var. Güzel performans gösterince bu biçimde dedikodular oluyor” halinde konuştu.

Toplumsal medyada paylaştığı fotoğraflarda hiç gülümsememesi ile alakalı soruya yanıt veren Samuel, “Yanlış anlarda fotoğraflara yakalanıyorum. Burada hayli memnunum ve beni herkes memnun ediyor. Bu stil bildiriler geldi mutsuz olduğuma dair. Ben buraya birinci geldiğim andan beri fazlaca âlâ karşılandım, yalnızca fotoğraflarda yanlış anlarda yakalanıyorum” dedi.

“Taraftarlarımız bizim için 12. oyuncu”

Taraftarın derbide tribünleri doldurması gerektiğini tabir eden Bright Osayi-Samuel, “Taraftarlarımız bizim için 12. oyuncu. Bu maçta fazlaca kıymetli bir rol oynayacaklar. 90 dakika boyunca dayanaklarını gösterirlerse bize fazlaca yardım edecekler ve oyunculara özgüven verecek. Taraftarların bizimle olmasını istiyorum. Maç içerisinde yeterli gitmeyen anlar olabilir asıl bu biçimde o takviyeye gereksinimimiz var. Bir yerden bir yere taşındığınız vakit onun kimi zorlukları olabiliyor. Kadro çalışanları ve oyuncular hayli düzgün karşıladı ve adaptasyon sürecinde bana yardımcı oldular. 1 yıldan fazla müddettir buradayım, daha fazla süreymiş üzere geliyor. Her maç kendimi geliştirip istikrar yakaladım, hocamızda bunu bizden istiyor” sözlerini kullandı.

Ozan Buğra Koşar – Oğuzhan Ort – Mehmet Tatlı Topaloğlu / İSTANBUL (İHA)