bencede
New member
Başkan adayları içindeki en sürpriz gelişme Metin Öztürk cephesinde yaşandı. Öztürk, “Futbol aklına güveniyorum” dediği Levent Nazifoğlu ile daha yolun başında hengameli bir biçimde ayrıldı. Birinci sav Nazifoğlu cephesinden geldi. Levent Nazifoğlu, Metin Öztürk’ün kendisine, “Nelsson, Kerem ve Marcao’yu 30 milyon Euro’ya satalım. Bunun en çok 10 milyon Euro’suyla bir ekip kur. 5-6 ay yönetim et daha sonra bir biçimde para buluruz. Bende para yok” söylemiş olduğini, kendisinin de, “Bu paraya kadro kurarsak şampiyon olamayız. Siz başarısızlığı benim üstüme yıkmak istiyorsunuz” karşılığını verdiğini ileri sürdü.
Okan Buruk ipleri kopardı
Nazifoğlu ayrıyeten, Öztürk’ün “Okan Buruk’la çalışalım” demesine karşın, Torrent’le devam etmeyi düşündüğünü, Okan hocaya yok yere ümit verdiğini tez etti. Bu kelamları yalanlayan Metin Öztürk, “Okan Buruk görüşmesi daha sonrası, şahsıma attığı tehditvari whatsapp bildirisi daha sonrası kendisi ile ilişiğimiz kesilmiştir” açıklamasını yaptı. Bunun üzerine Nazifoğlu, şahitleri olduğunu söylemiş oldu ve oradaki isimleri tek tek deklare etti.
Okan Buruk ipleri kopardı
Nazifoğlu ayrıyeten, Öztürk’ün “Okan Buruk’la çalışalım” demesine karşın, Torrent’le devam etmeyi düşündüğünü, Okan hocaya yok yere ümit verdiğini tez etti. Bu kelamları yalanlayan Metin Öztürk, “Okan Buruk görüşmesi daha sonrası, şahsıma attığı tehditvari whatsapp bildirisi daha sonrası kendisi ile ilişiğimiz kesilmiştir” açıklamasını yaptı. Bunun üzerine Nazifoğlu, şahitleri olduğunu söylemiş oldu ve oradaki isimleri tek tek deklare etti.