Galatasaraylı Taylan Antalyalı: Kendime değil kadroya üzülüyorum

bencede

New member
Galatasaray ‘da berbat gidişat devam ederken, taraftar protestosundan en epeyce nasibini yerli oyuncular aldı. Orta alandaki Taylan Antalyalı-Berkan Kutlu ikilisi, sol bekte Ömer Bayram, kalede İsmail Çipe, forvette de Halil Dervişoğlu iç saha maçlarında sarı-kırmızılı tribünlerin amacı oldu. Bu isimlerden Taylan Antalyalı geçen dönem ekibin en uygunuydu. Haziran ayında kasık fıtığı ameliyatı olan 27 yaşındaki ulusal oyuncu bu yüzden dönem başı hazırlıklarına katılamamıştı.

KAYSERİ MAÇINDA ISLIKLANDI

Beklenen orta saha desteği yapılmayınca çabucak gruba dönen Taylan Antalyalı geçen sezonki performansının uzağında kaldı. Kayserispor maçında Aslantepe’de ıslıklanan 27 yaşındaki oyuncu, “Kendimden daha fazlaca ekibe üzülüyorum. Galatasaray bu durumu hak etmiyor. Makus gidişte kendi hisseme olan sorumluluğu alıyorum. Kaçmayacağım ve daha epey çalışacağım. bakılırsav verilirse elimden gelenin fazlasını yapacağım” diyerek içini döktü.

TOPLUMSAL HAYATINI SIFIRLADI

Ulusal oyuncu, toplumsal ömrünü sıfırladı ve toplumsal medyayı da takip etmeyi bıraktı. Mesken ile Florya tesisleri içinde mekik dokuyan Taylan Antalyalı bu süreçte ruhsal dayanak de almaya başladı. Taylan üzere orta alanda bakılırsav yapan öteki isimler Berkan ve Cicaldau da beklentileri karşılayamadı. Aytaç Kara ve Assunçao ise orta transfer devrinde gruptan ayrıldı. (Sabah)