bencede
New member
Fenerbahçe ’yi Giresun’da en âlâ biçimde ağırlayıp, hoş bir futbolla 3 puana uzanmak istediklerini kaydeden Hakan Keleş, “Fenerbahçe büyük bir topluluk, bu ligin kuvvetli gruplarından biri lakin bu sene âlâ gitmiyorlar. Giresunspor olarak bu dönem büyük gruplara karşı aldığımız hoş sonuçlar Fenerbahçe maçı öncesi bizi umutlandırıyor. Ekip olarak biz de berbat bir dönemden geçsek de bu maçı yeni bir çıkışın başlangıcı olarak görüyoruz. Eksiklerimiz tamamlandı, yeni transferlerimiz gruba katıldı. Fenerbahçe maçını taraftarlarımızın da takviyesiyle kazanmak istiyoruz” dedi.
Yeni transferleri Chiquinho ve Muhammed Gümüşkaya’ya Fenerbahçe maçında baht vermeyi düşündüğünü tabir eden Keleş, “Chiquinho ve Muhammed Gümüşkaya grupla bir arada antrenmanlara başladılar. İdman eksikleri yok, yalnızca ahenk sürecini hızlandırmaya çaba ediyoruz. Bu transferlerden çok mutluyum, Giresunspor’a kıymetli katkılar sağlayacaklarına inanıyorum. İkisine de Fenerbahçe maçında misyon vermeyi düşünüyorum” diye konuştu.
Keleş, orta transferin son gününde hamle bölgesine en az bir destek daha yapmak istediklerini de kelamlarına ekledi.
İHA
Yeni transferleri Chiquinho ve Muhammed Gümüşkaya’ya Fenerbahçe maçında baht vermeyi düşündüğünü tabir eden Keleş, “Chiquinho ve Muhammed Gümüşkaya grupla bir arada antrenmanlara başladılar. İdman eksikleri yok, yalnızca ahenk sürecini hızlandırmaya çaba ediyoruz. Bu transferlerden çok mutluyum, Giresunspor’a kıymetli katkılar sağlayacaklarına inanıyorum. İkisine de Fenerbahçe maçında misyon vermeyi düşünüyorum” diye konuştu.
Keleş, orta transferin son gününde hamle bölgesine en az bir destek daha yapmak istediklerini de kelamlarına ekledi.
İHA