Hema Malini Shocker 30 öldüren Kumbh Stampede

Leila

Global Mod
Global Mod
Yeni Delhi:

Aktör ve BJP Milletvekili Hema Malini, Salı günü, Ganga, Yamuna'dan sonra Salı günü Salı günü yaptığı açıklamada, Maha Kumbh'daki Maha Kumbh'taki izdiham “çok büyük bir olay” dedi. ve (Efsanevi) Saraswati Nehirler Dremagraj.

“… bu çok büyük bir olay değildi. Nasıl olduğunu bilmiyorum (ama) abartılı olduğunu bilmiyorum,” diye ilan etti, yani Uttar Pradesh Başbakanı Yogi Adityanath'ın “çok iyi yönetim” dini bir Toplama. “Her şey çok iyi yapıldı …” diye devam etti, izdihamı 'kaçınılmaz' olarak mazur görüyor gibi görünüyor “Bu yüzden birçok insan geliyor … yönetilmesi çok zor”.

Muhalefet liderlerinin – hükümeti gerçek sayısını gizlemekle suçlayan eleştiriler üzerine – omuz silkti, “Ne olduğunu söyleyecekler … yanlış şeyler söylemek onların işi.”

Hema Malini geçen hafta 'kutsal daldırma' aldı, daha sonra “harika hissettiğini” ilan etti ve “Daha önce hiç deneyim aramamıştım … Kutsal dalış yaptığım için şanslıyım” dedi.

Yorumlar, UP'nin Katihar'dan Kongre Milletvekili Tariq Anwar'dan keskin bir jab davet etti ve aktörün “ne olduğunu bilemeyeceğini söyledi (izdihama yol açan horifik kalabalık) gerçekten benziyordu”.

#Kol saati | Delhi: BJP Milletvekili Hema Malini “… Kumbh'a gittik, çok güzel bir şey vardı. Bir olayın meydana gelmesi doğru, ama çok büyük bir olay değildi. Büyük bir şey olduğunu biliyorum. Abartılı … pic.twitter.com/qiuez045um

– ani (@ani) 4 Şubat 2025
“Ziyaret ettiğinde, VIP tedavisi verildi. Maha Kumbh'daki şeyler yokuş aşağı gitti çünkü politika ve yönetim VIP'ten sonra (bakıyor). Ortak insanlar için düzenlemeler ve güvenlik konusunda uğraşmadılar … Bu bir kurbanların alay konusu “

#Kol saati | BJP Milletvekili Hema Malini'nin Maha Kumbh Stampede hakkındaki açıklamasında, Kongre Milletvekili Tariq Anwar, “Hema Malini asla neyi gerçekten bilebilir. Ziyaret ettiğinde. Yönetim … pic.twitter.com/snsqgfnika

– ani (@ani) 4 Şubat 2025

Samajwadi Partisi, Hema Malini'nin Prayagra'ya yaptığı ziyaret için canlı VIP tedavisine sahip olacağına dikkat çeken Milletvekili Dharmendra Yadav aracılığıyla cevap verdi. “O iktidar partisi lideri ve büyük bir sanatçı … Özel tesisleri vardı (ama) yüzlerce öldü ve bu kimseden gizlenmiyor.”

Maha Kumbh izdiham

Yenilenen bir kalabalığın uzay için sarsıldıktan ve o 'kutsal daldırma' ya da 'ya da' alması için engelleri patlattıktan sonra otuz kişi bir izdihamda öldürüldü.Amrit Snaan'. Trajedi etkinliğinde en az 60 yaralandı.

Video | Maha Kumbh Stampede'ye yol açan anlar kameraya yakalandı

Stampede, özellikle devlet hükümeti ölümleri doğrulamayı geciktirdikten sonra muhalefet partilerinden öfkeli geri dönüşü tetikledi; Başbakan Narendra Modi'nin bir görevi, UP Başbakanı ölümü kabul etmeden çok önce öldürülenlerin ailelerine başsağlığı diledi.

Muhalefetin Stampede saldırıları

Eski Başbakan Akhilesh Yadav'ın Samajwadi Partisi, muhalefetin kurbanlar (ve aileleri) için adalet çağrılarının ön saflarında yer aldı ve hükümeti hesaba kattı. Bu sabah da Parlamentoda konuşurken, “gerçeği gizleyenlerin cezalandırılmasını” istedi.

Bay Yadav, bu sorunu evin içinde ve dışında defalarca değiştirdi, hatta Maliye Bakanı Nirmala Sitharaman sendika bütçesini okumaya başladığında geçen hafta sembolik bir yürüyüşe çıktı.

Oku | Nirmala Sitharaman bütçesini okurken 'yürüyüşte' muhalefet milletvekilleri

O günün ilerleyen saatlerinde gazetecilere, “Şimdi bir 'bütçeden' önemli bir şey var.” Dedi.

SP patronu, aktör-politikacı üzerinde olan meslektaşı Jaya Bachchan tarafından şiddetli saldırılarına katıldı; Pazartesi günü Bayan Bachchan, BJP'ye ve eyalet hükümetine girdi ve onları izdihamda öldürülenlerin cesetlerini Ganga Nehri'ne terk etmekle suçladı.

Oku | “Kumbh Stampede kurbanlarının cesetleri nehre atıldı”: Jaya Bachchan

“Şu anda en çok kirlenmiş su nerede? Kumbh'da. Kimse bu konuda herhangi bir açıklama yapmıyor. Suyun kontamine olduğu için bedenler nehre atıldı …” dedi.

BJP, “Hinduların duygularını incitmek” ve onları “yankılarla yüzleşmek zorunda kalacakları” konusunda uyarı ile suçlayarak, sözlerine güçlü bir istisna aldı. Parti, 1.600 Rs'nin bu Kumbh döneminde atık bertarafı da dahil olmak üzere su yönetimi için harcanan arıların olduğunu söyledi.

Parlamentoda ve dışarıda, SP ve diğer muhalefet partileri, BJP'nin Up hükümetinin gerçek sayıyı gizlemeye çalıştığını savunarak, izdihamda ölenlerin doğrulanmış bir listesini talep ettiler.

Kharge'nin saldırıları

Bu arada, Kongre şefi Mallikarjun Kharge bu hafta kendi dikenlerini ateşledi ve Rajya Sabha'da izdihamda “binlerce” öldürüldüğünü ilan etti.

BJP protesto ettiğinde ve Başkan Jagdeep Dhankhar, yorumu geri çekmesini istediğinde, Bay Kharge, “… Kaç kişi öldü … En azından bu bilgiyi ver. Yanlışsam özür dileyeceğim.” Dedi.

Ajanslardan gelen girdilerle

Haberler artık WhatsApp kanallarında mevcuttur. Sohbetinizde Haberler'den en son güncellemeleri almak için bağlantıya tıklayın.