bencede
New member
Kayserispor, Spor Toto Muhteşem Lig ‘in 21. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 birliktee kaldı. Gayret daha sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kayserispor’un Teknik Yöneticisi Hikmet Karaman, “Maçtan evvel bizi Adana Demirspor Lideri Murat Sancak fazlaca uygun ağırladı. Tesisleri kullandırdı. Konukseverlik fazlaca düzgün. Adana Demirspor taraftarı fazlaca hoştu. Kadrolarını fazlaca güzel desteklediler, bize de en ufak bir sataşma yapmadılar. Çok hoş bir maç oldu. Adana Demirspor uygun bir ekip. Âlâ bir takımı var. Bana göre bu takım birinci 5’i zorlayabilir. Artık 2-3 transfer daha yapacaklar. Bizim de mütevazı bir takımımız var. Berna Hanım da bu hususta hakikaten Kayserispor ismine fazlaca büyük katkılarda bulunuyor. Bize göre âlâ bir maç oldu. birliktelik golünü attığımız için memnunuz ancak bizim temel maçımız çarşamba günü içeride oynayacağımız Başakşehir maçı. Adana Demirspor’a muvaffakiyetler diliyorum, kendi oyuncularımızı da tebrik ediyorum. Kayserispor taraftarını da Başakşehir maçına davet ediyorum” diye konuştu.
Her iki kadroda da eksikler olduğuna dikkat çeken Karaman, “Takımlarımızın kimi vakit büyük maçlar oynadığında bu maçların arkasındaki performansları hayli kıymetli. Vakit zaman oyuncular zafer sarhoşluğu yaşıyor. Oyun disiplininden hiç kopmadık ve oyunu sonuna kadar götürdük” tabirlerini kullandı.
Her iki kadroda da eksikler olduğuna dikkat çeken Karaman, “Takımlarımızın kimi vakit büyük maçlar oynadığında bu maçların arkasındaki performansları hayli kıymetli. Vakit zaman oyuncular zafer sarhoşluğu yaşıyor. Oyun disiplininden hiç kopmadık ve oyunu sonuna kadar götürdük” tabirlerini kullandı.