İsmail Kartal: “Fenerbahçe’de forma söke söke alınır”

bencede

New member
İsmail Kartal, bugün başlayacak Antalya Kampı öncesi hem değerli açıklamalar yaptı birebir vakitte oyuncularına iletiler gönderdi. Transfer çalışmalarına değinen başarılı hoca, “Yönetimle konuştum. Belli kriterler var. FFP ve yabancı kuralı üzere hususları aşmak gerekiyor. İdare, transfer için büyük uğraş harcıyor. Kimi evvelarimiz var, gerekli bölgelere katkı yapacak oyuncuları almak için uğraşıyoruz” tabirlerini kullandı.

‘Kamp, ilaç olacak’

Kartal, “Daha evvel de söylemiş oldum, sakatlık, hastalık ve cezalar niçiniyle takımda zaaflar yaşadık. Kamp öncesinde de Ulusal ekibe giden (Valencia, Tisserand, Rossi, Kim) arkadaşlarımız var. bir daha de Antalya’da çalışmak bize ilaç üzere gelecek. Eksik taraflarımızı gidermek için farklı çalışmalar yapacağız. Üstüne basa basa söylüyorum, burası Fenerbahçe . Çok çalışan, kadroya faydalı olacağını hissettiren formayı söke söke alır” dedi.

‘Farklı bir Mesut’

Deneyimli çalıştırıcı, kaptan Mesut Özil ile ilgili olarak, “Ondan yalnızca benim değil, tüm topluluğun beklentileri büyük. Başakşehir maçı ile bir arada fazlaca faklı bir Mesut’un alanda olacağına inanıyorum. Şubat’ta bizi fevkalade bir fikstür bekliyor lakin her şeyin istediğimiz üzere gelişeceğini düşünüyorum. 3 kulvarda birden sonuna kadar uğraş etmeye devam edeceğiz” tabirlerini kullandı.

Yusuf Dursun