Jeremain Lens sessizliğini bozdu! Beşiktaş benden kurtulmak istiyor lakin…

bencede

New member
Beşiktaş’ın Eylül 2020’de takım dışı bıraktığı Jeremain Lens, suskunluğunu ESPN’e bozdu. ‘Beşiktaş benden kurtulmak istiyor’ diyen Hollandalı futbolcu epey konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Hollandalı yıldız futbolcu Jeremain Lens 2016-2017 döneminde kiralık olarak forma giydiği Fenerbahçe’de 36 maçta 5 gol, 17 asistlik performansıyla dönemin yıldızlarından biri olmuştu.

FENERBAHÇE’YE ÇALIM ATILARAK TRANSFER EDİLMİŞTİ

Dönemi şampiyon tamamlayan Fikret Orman idaresindeki Beşiktaş, yeni dönem öncesi Jeremain Lens’i ezeli rakibi Fenerbahçe’nin elinden almak için Sunderland’e 4 milyon Euro bonservis ödemişti.

Fakat Siyah-Beyazlılar’da işler istenildiği üzere gitmedi ve Lens o dönem ligde 24 maçta sadece 1 gole katkı verebilmişti.

JEREMAIN LENS SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Bir daha sonraki dönem 28 maçta 1 gol, 6 asistlik performans sergileyen Hollandalı kanat oyuncusu, 2019-2020 dönemini ise forma giydiği 23 maçta sırf 2 gol, 4 asistle kapatabilmişti.

Jeremain Lens, 2020-2021 döneminde alınan 4-1’lik Konyaspor maçının akabinde takım dışı bırakılmıştı. Yaklaşık 1.5 yıldır ekipten başka çalışan Lens, suskunluğu bozdu.

ESPN’e konuşan 34 yaşındaki oyuncu “Aslında 1.5 yıldır gruptan farklı idman yapıyorum. 2 yıl önceye nazaran durumum fazlaca değişti. Kadrodan atıldım ve farklı idmanlara başladım.

Lakin ne yazık ki öteki bir ekibe transfer olamadım. Kimseye çamur atmak istemiyorum, ayrıldığımda da atmayacağım. Fakat durumum biraz garip zira gitmemi istiyorlar…

“BEŞİKTAŞ MAAŞIMI ÖDEMEMEK İÇİN HER BAHTI DEĞERLENDİRİYOR”

Beşiktaş benim maaşımı ödemekten kurtulmak istiyor. bu biçimde bir durumda kulüpler her teklifi ya da oyuncuya daha az para ödeyeceği her bahtı pahalandırmak ister.

Lakin durum bu biçimde değildir. Hala bu mevzuda istekleri ve ihtiyaçları vardır. Sonuç olarak öteki ekiplerle birkaç defa görüşme oldu fakat en son bir muahedeye varılamadı.

“ARTIK AZ PARA KAZANIP OYNAMAYA RAZIYIM”

Şu anda güzel bir para kazandığımı düşünüyorum. Daha evvel kazandığım paranın öbür kulüpten yarısını ya da yüzde 10 daha azını kazanacağımı düşündüğüm için olumsuz bakıyordum.

Lakin artık fazlaca para kazanıp oynayamamaktansa yüzde 10 indirimi tercih ederim. tekrar futbol oynamayı hayli isterim.

34 yaşındayım. Bu son senelerımızsa futbolu bitirmek isterim. Hedefim bu, futbolu bitirmek.” sözlerini kullandı.

Beşiktaş formasıyla 102 maça çıkan Lens 12 gol, 20 asist yaptı.

Hollandalı oyuncu mesleğinin en düzgün devrini ise 138 maçta 43 gol, 48 asiste imza attığı PSV Eindhoven’da geçirmişti. (Sabah)

Hollandalı yıldız futbolcu Jeremain Lens 2016-2017 döneminde kiralık olarak forma giydiği Fenerbahçe’de 36 maçta 5 gol, 17 asistlik performansıyla dönemin yıldızlarından biri olmuştu.

FENERBAHÇE’YE ÇALIM ATILARAK TRANSFER EDİLMİŞTİ

Dönemi şampiyon tamamlayan Fikret Orman idaresindeki Beşiktaş, yeni dönem öncesi Jeremain Lens’i ezeli rakibi Fenerbahçe’nin elinden almak için Sunderland’e 4 milyon Euro bonservis ödemişti.

Lakin Siyah-Beyazlılar’da işler istenildiği üzere gitmedi ve Lens o dönem ligde 24 maçta sırf 1 gole katkı verebilmişti.

JEREMAIN LENS SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Bir daha sonraki dönem 28 maçta 1 gol, 6 asistlik performans sergileyen Hollandalı kanat oyuncusu, 2019-2020 dönemini ise forma giydiği 23 maçta sırf 2 gol, 4 asistle kapatabilmişti.

Jeremain Lens, 2020-2021 döneminde alınan 4-1’lik Konyaspor maçının akabinde takım dışı bırakılmıştı. Yaklaşık 1.5 yıldır ekipten farklı çalışan Lens, suskunluğu bozdu.

ESPN’e konuşan 34 yaşındaki oyuncu “Aslında 1.5 yıldır ekipten farklı idman yapıyorum. 2 yıl önceye göre durumum epeyce değişti. Kadrodan atıldım ve farklı idmanlara başladım.

Lakin ne yazık ki diğer bir kadroya transfer olamadım. Kimseye çamur atmak istemiyorum, ayrıldığımda da atmayacağım. Fakat durumum biraz garip zira gitmemi istiyorlar…

“BEŞİKTAŞ MAAŞIMI ÖDEMEMEK İÇİN HER BAHTI DEĞERLENDİRİYOR”

Beşiktaş benim maaşımı ödemekten kurtulmak istiyor. bu biçimde bir durumda kulüpler her teklifi ya da oyuncuya daha az para ödeyeceği her bahtı kıymetlendirmek ister.

Lakin durum bu biçimde değildir. Hala bu mevzuda istekleri ve ihtiyaçları vardır. Sonuç olarak diğer ekiplerle birkaç defa görüşme oldu lakin sonuncu bir muahedeye varılamadı.

“ARTIK AZ PARA KAZANIP OYNAMAYA RAZIYIM”

Şu anda düzgün bir para kazandığımı düşünüyorum. Daha evvel kazandığım paranın diğer kulüpten yarısını ya da yüzde 10 daha azını kazanacağımı düşündüğüm için olumsuz bakıyordum.

Lakin artık epey para kazanıp oynayamamaktansa yüzde 10 indirimi tercih ederim. yeniden futbol oynamayı epeyce isterim.

34 yaşındayım. Bu son senelerımızsa futbolu bitirmek isterim. Hedefim bu, futbolu bitirmek.” tabirlerini kullandı.

Beşiktaş formasıyla 102 maça çıkan Lens 12 gol, 20 asist yaptı.

Hollandalı oyuncu mesleğinin en güzel periyodunu ise 138 maçta 43 gol, 48 asiste imza attığı PSV Eindhoven’da geçirmişti. (Sabah)