Jose Sosa’dan Fenerbahçe sözleri! “Kulüp şu an karmaşık durumda”

bencede

New member
Fenerbahçe ‘nin deneyimli orta alanı Jose Sosa’dan Fenerbahçe hakkında olay kelamlar. Ülke basınına konuşan 36 yaşındaki Arjantinli futbolcu, Sarı-Lacivertli kulübün karmaşık biri durum içerisinde olduğunu belirtti.

Arjantin basınına konuşan Jose Sosa, Trabzonspor ‘da bir arada oynadığı yakın arkadaşı Emmanuel Mas’ın, kendisine eski ekibi Estudiantes’e geri dönmesi için baskı yaptığını belirterek, “Onunla daima irtibat halindeyim, Ne olacağını görmemiz gerekecek. Emmanuel Mas, her gün idmana gittiğinde beni arıyor. Ona en uygununu dilemek istiyorum zira Estudiantes fazlaca sevdiğim bir yer.” kelamlarını lisana getirdi.

Fenerbahçe kelamları

Mas ile ortak arkadaşı olan Angeleri’nin de Arjantin grubuna transfer olması için temasa geçtiğini belirten Sosa, “Fenerbahçe ile Haziran ayına kadar mukavelem olduğunu ve kulübün şu anda karmaşık bir durumda olduğunu söylemiş oldum.” dedi.

Estudiantes’e açık kapı

Mesleğini Estudiantes’te bırakmak istediğini de lisana getiren Sosa, “Bir futbolcu mesleğini eşsiz bir biçimde noktalamaya çalışmalı. Finalde Boca’ya attığım golü herkes hatırlıyor lakin benim en epey hatırladığım Gimnasia’ya attığım gol. Asla unutamayacağım hisler bunlar.” kelamlarını sarf etti.