Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ümit Şengül: Mutlak kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı

bencede

New member
Spor Toto Üstün Lig ’in 20’nci haftasında Kasımpaşa alanında Atakaş Hatayspor’u 3-1 mağlup etti. Müsabakanın akabinde Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ümit Şengül basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Birinci yarı çok uygun bir oyun oynadıklarını tabir eden Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ümit Şengül, “Maça yüksek tempoda başladık. Golü erken bulmak motivasyonu üst noktaya taşıdı. Mutlak kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı. Problemde olan bir kulübüz, fakat kaliteli bir ekibimiz var. Yapacağımız desteklerle ligi düzgün bir pozisyonda bitireceğimize inanıyoruz. Uğraş eden, maçı lehimize çeviren oyuncularımızı tebrik ediyorum. Çok istedik ve başardık. İlerleyen haftalarda devamını getirmeye çalışacağız” diye konuştu.

“DAHA UYGUN BİR İKİNCİ YARI BEKLİYORUM”

Birinci yarının son 2 haftasında alınan 4 puanın gruptaki inancı arttırdığına değinen Şengül, “Takımdaki beraberlik yeni yeni oluşuyor. Bir ortada oynadıkça daha da perçinleşecek. Birinci yarının son 2 haftasında alınan 4 puan sinerji arttırdı. Birbirlerine inanmaya başladılar. Bugünkü galibiyetin altında bu var. Bundan daha sonrası için oyuncular fazlaca daha farklı bir performans ortaya koyacaklar. Daha âlâ bir ikinci yarı bekliyorum” biçiminde konuştu.

İSTANBUL, (DHA)