Kasımpaşa’nın golcüsü Umut Bozok’un amacı A Ulusal Takım!

bencede

New member
Spor Toto Üstün Lig’in 29. haftasında Çaykur Rizespor ’u alanında 3-1 mağlup eden Kasımpaşa’da ekibin golcü oyuncusu Umut Bozok, müsabakanın akabinde açıklamalarda bulundu. Yedek başlamanın bir forvet için mental olarak güç olduğunu söyleyen Bozok, “İlk gaye doğal ki gol atmak. Geçen hafta Göztepe karşısında da birebirini yapmıştım, bugün de oyuna girip golümü attım. Grup arkadaşlarıma epeyce teşekkür ederim. Onlar yardımıyla bu performansım ortaya çıkıyor. Haftaya Yeni Malatyaspor ile oynayacağız. Çok değerli bir maç olacak. Bu maçı alırsak işi yüzde 80 bitiririz bence” sözlerini kullandı.

“Hedefim Portekiz maçının takımında olmak”

A Ulusal Takım’ın 24 Mart’ta deplasmanda Portekiz ile oynayacağı müsabakada takımda olmak istediğini söyleyen Umut Bozok, “Tabii ki bir Türk futbolcunun birinci amacı Ulusal Kadro formasını giymektir. Benim de amacım alışılmış ki takımda olmak. Ulusal Ekip forması giyen çok uygun forvetler var. Hakikaten çok yetenekli isimler var. niye olmasın, epeyce inanıyorum. Tahminen Portekiz’e gideriz daima birlikte” dedi.

Gol krallığında 14 gole ulaşan başarılı futbolcu, yeni mukavele konusunda ise “Buraya kiralık olarak geldim ve kulübümde opsiyon var. Lakin çabucak hemen konuşmadık transfer konusunu. Yakında Serkan Reçber’le görüşeceğiz. İyisi olsun” açıklamasını yaptı. Umut Bozok son olarak, A Ulusal Takım’ın Portekiz karşısındaki talihini da kıymetlendirerek “Türk oyuncuların bu orta performansı devasa yükseklikte. Bence Portekiz’e karşı sıkıntı bir maç olacak lakin güzeliyle Türkiye kazanacak bu karşılaşmayı” diye konuştu.

İHA