Kayserispor idaresinin Hikmet Karaman’a itimadı tam

bencede

New member
Çamlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hikmet Karaman ve takımıyla daha evvel de çalıştığını anımsattı.

Tecrübeli teknik adamın futbol topluluğunda kendisini kanıtlamış biri olduğunu vurgulayan Çamlı, “Hikmet hocanın futbol bilgisine hayli güveniyorum. Bu iş bir motivasyon işi. Bizim de bu motivasyonu yakaladığımızı düşünüyorum.” dedi.

Çamlı, Karaman ve idare hakkında yapılan tenkitleri de anlayışla karşıladıklarını lakin olumlu tenkitlerin kadroya katkı sağlayacağını kaydetti.

Yapan tenkidin değerine değinen Çamlı, “Biz, tenkitlerden de bir şeyler alıp, Kayserispor’u artık küme düşme sınırından uzak tutmak için en güzel yere taşımaya çalışıyoruz. Teknik heyetin de idare olarak bizim de ortak fikrimiz bu. Bütün uğraşımız, uğraşımız bunun için. Lakin şundan emin olun ki bu ekip fazlaca güzel olacak. Bu ekip fazlaca uygun şeyler başaracak.” tabirlerini kullandı.

Çamlı, Kayserispor’da daha evvelki devirlerde de misyon yaptığını ve bu vakitte Türkiye Kupası ve UEFA İntertoto Kupası kazandıklarını hatırlattı.

“Biz başarılı olacağız, öteki hiç bir fikrimiz yok”

Kayserispor’un bir daha eski günlerine döneceğini vurgulayan Çamlı, “Önümüzdeki senelerda bu başarılara bir daha dönüş yapmak için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Olumlu tenkitleri her vakit yapın lakin takviye istiyoruz. Bu iş severek, dayanak vererek büyür. Bir küçük çocuğu ne kadar sever okşarsanız, o çocuk o kadar hoş ve zevkli büyür. Kayserispor’u da küçük bir çocuk olarak düşünün. Bu işler ’hadi’ deyince olmuyor. Muvaffakiyet idaresiyle, teknik takımıyla, futbolcularıyla bir bütün halinde geliyor. Biz bu bütünleşmeyi kulüp içerisinde sağladığımızı düşünüyoruz.” diye konuştu.

Kayserispor’un oyun manasında yeterli bir hava yakaladığına da dikkati çeken Çamlı, şunları kaydetti:

“Şu an Kayserispor’da sevgi, hürmet ve beraberlik hakim. aslına bakarsan bir spor kulübünde bunları sağlarsanız muvaffakiyet bizatihi gelir. Şu an da negatif bir nokta yok. aslına bakarsan ekonomik manada liderimiz 2 yıldır elinden geleni yapıyor. Bu işin en güç boyutunu liderimiz üstlendi. Bundan daha sonra gruba ve başka yönetici arkadaşlara düşen bunu tamamlamak. Muvaffakiyet esasen gözüküyor, muvaffakiyet gelecek. Ben buna inanıyorum. Siz de inanın, taraftarımızda inansın. Biz başarılı olacağız, diğer hiçbir fikrimiz yok. Kesinlikle başarılı olacağız.”