Mastürbasyon 'Unnyly', 'Transgenderm' yok: Rus Kilisesi'nin saçma kuralları

Leila

Global Mod
Global Mod
Muhafazakar duruşu ve eski gelenekleri ile bilinen Rusya dışındaki Rus Ortodoks Kilisesi (Rocor), Teksas'ta kadınsı davranışlar dediği şeyi reddeden bir “erkekliği” teşvik ettiği için dikkat çekiyor.

Avukatları arasında, platformunu sıska kot pantolon giymek, bacakları geçmek, kaşları şekillendirmek, duygulara sahip olmak ve çorba içmek gibi uygulamaları caydırmak için kullanan beş kişilik ve popüler bir YouTuber babası Peder Moses McPherson da var.

Kilise, yirmili ve otuzlu yaşlarında, bazılarının Batı kültürünün feminizasyonu olarak gördüklerine yanıt olarak inancın eski geleneklerine ve mesajına ilgi duyan birçok genç adamı çekiyor.

Bir yazılım mühendisi ve son dönüşüm olan Theodore, toplumun erkekler üzerinde “çok sert” olduğunu ve evde kalan bir eşi destekleyen ekmek sahibi olmak isteyenleri eleştirdiğini söylüyor.

“Bize günümüzde çok toksik bir ilişki olduğu söyleniyor,” dedi Theodore BBC. “Olması gerekmiyor.”

Dönüştürmeler arasında, evde eğitim gören, çocukları devlet okulunda “transseksüellik” gibi konulardan korumanın bir yolu olarak görülüyor.

Teksas, Spring'den Rocor'da bir başpiskopos olan Peder John Whiteford, evde eğitim verdiğini ve “çocuklarınızı korumanın bir yolu” olarak hizmet ettiğini söylüyor.

Peder Moses McPherson, doğum kontrolünden kaçınmak için evli çiftleri savunuyor ve birçok çocuğa sahip olmayı teşvik ediyor. “Kilise tarihinde bana doğum kontrolünü kutsayan bir aziz göster.”

Böylece mastürbasyonu “acıklı ve insansız” olarak görüyor.

Hey, ortodoksinin “erkeksi değil, sadece normal”, “çok dişi” Batı dediği şeyin aksine.

Peder McPherson, “Taylor Swift konseri gibi hisseden hizmete gitmek istemiyorum.” “Eğer 'ibadet müziğinin' diline bakarsanız, hepsi duygu. Bu erkek değil.”

Birçok dönüşüm, eski bir Protestan olan Elissa Bjeletich Davis'in Austin, Descrbe'de Yunan Ortodoks'u “uyandıran kalabalık” olarak çevirdiği şeyle özdeşleşiyor. Bazılarının inancı “askeri, katı, disiplin, erkeksi, otoriter” olarak gördüğünü, “Eski Amerikan Püritenlerin” yeniden canlanmasına neden olduğunu belirtiyor.

Bir başka Teksas doğumlu Ortodoks rahip olan Peder Joseph Gleason, Rusya'yı Ortodoks Hıristiyanlığın geliştiği, evde eğitim aldığı ve geleneksel değerlerin korunduğu bir yer olarak övüyor.

Peder Gleason, “Rusya'nın eşcinsel evliliği yok, sivil birliği yok, çocuklarınızın evde okulun bulunduğu bir yer ve elbette burada Ortodoks Hıristiyanlığın bin yıllık tarihini seviyorum.” Dedi.

1917 Rus Devrimi'ni uçuran din adamları tarafından kurulan Rocor, ABD'deki en muhafazakar Ortodoks yargı yetkisi olarak kabul ediliyor. Merkezi New York'ta bulunan Rocor, daha fazla insan diğer inançlardan dönüştüğü için ABD genelinde büyüyor.