bencede
New member
Spor Toto Harika Lig ’in 19. haftasında Altay, deplasmanda karşı karşıya geldiği Kasımpaşa’ya 2-0’lık skorla mağlup oldu. Maçın akabinde Altay Teknik Yöneticisi Mustafa Denizli basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Denizli, 12 maçlık kazanamama serisinin teknik adamlık mesleğinde en uzun kazanamama serisi olduğunu hatırlatarak, “Benim üzerimdeki tesiri herkesten çok oluyor. Ben burada yetiştim. Kendi ve grubun ne olduğunu biliyorum. Güç devir yaşadık. Bunu kesinlikle aşacağız. Benim ömrüm tezlerle geçti. ötürüsıyla makus serinin bitmiş olduğini düşünüyorum. Bu ekibe olan inancım hiç eksilmedi, eksilmesi mümkün değil. Devre içinde imkanlarımız nedir bakacağız. İmkanlarımız el verirse alamadığımız 2 transferi yapacağız. Sıkıntı bir birinci yarıyı geride bıraktık. Düzgün oynadığımız biroldukca maçı kazanamadık. Geçen hafta ve bu hafta ile önemli oyun farkı vardı. Sonuçta bu gayrete devam edeceğiz. Bu ekibin güzel yerlerde olacağından kimsenin kuşkusu yok. Yaşadığım keder herkesten çok. 18 yılımın geçtiği toplulukta epeyce üzülüyorum” halinde konuştu.
“İstifa konusu gündeme gelmedi”
“Kötü gidişat ile birlikte ‘İstifa konusu gündeme geldi mi?’ halinde yöneltilen soruya ise Denizli, şu cevabı verdi:
“Öyle bir şey gündeme gelemez. Niçin gelsin. Grubun başında ben varım. Ekibin ve topluluğun ne olduğunu biliyorum. Birinci sefer bu biçimde bir seriyle karşılaşıyoruz. Kazanacağımız maçlar da vardı. Kazanamadık. Birtakım devirler vardır. Şeytanın bacağını kıramadık. Bugün yediğimiz golle oyundan düştük.”
“Transferde alternatif isimler var”
Devre içinde daha evvel yapamadıkları 2 transferi gerçekleştireceklerinin altını çizen tecrübeli teknik yönetici, “Alternatifli isimler var. Bugün yaşadığımız külfet, daima olan Türk futbolcuların grupta olmaması. Bu bizi önemli etkiliyor. Birfazlaca durumu değiştirmek mecburiyetinde kalıyoruz. Bu onlar için de bizim için de sıkıntı. Birinci yarı güç fikstürdü” sözlerine yer verdi.
“İstifa konusu gündeme gelmedi”
“Kötü gidişat ile birlikte ‘İstifa konusu gündeme geldi mi?’ halinde yöneltilen soruya ise Denizli, şu cevabı verdi:
“Öyle bir şey gündeme gelemez. Niçin gelsin. Grubun başında ben varım. Ekibin ve topluluğun ne olduğunu biliyorum. Birinci sefer bu biçimde bir seriyle karşılaşıyoruz. Kazanacağımız maçlar da vardı. Kazanamadık. Birtakım devirler vardır. Şeytanın bacağını kıramadık. Bugün yediğimiz golle oyundan düştük.”
“Transferde alternatif isimler var”
Devre içinde daha evvel yapamadıkları 2 transferi gerçekleştireceklerinin altını çizen tecrübeli teknik yönetici, “Alternatifli isimler var. Bugün yaşadığımız külfet, daima olan Türk futbolcuların grupta olmaması. Bu bizi önemli etkiliyor. Birfazlaca durumu değiştirmek mecburiyetinde kalıyoruz. Bu onlar için de bizim için de sıkıntı. Birinci yarı güç fikstürdü” sözlerine yer verdi.