Newcastle United Balotelli’yi transfer etmek istiyor

bencede

New member
Adana Demirspor lideri Murat Sancak, Radyospor’un Spor Kazanı Programı’nda, Özgür Sancar’ın konuğu oldu. Murat Sancak, canlı yayında Üstün Lig’in ikinci yarısı ve transfer çalışmalarıyla ilgili değerli açıklamalar yaptı.

“Konyaspor’a maçı erteleyelim teklifinde bulunduk”

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Sancak, ”Konyaspor’la yetkililere Salı günü oynayacağımız maçla ilgili ‘İsterseniz erteleyelim’ diye teklifte bulundum. Ben söylemiş oldum. Futbolcularınız moralsizseniz, erteleyelim’dedim. Onlar da ‘Başakşehir maçı ertelendi, sizinle maçı yapacağız’ dediler. bu biçimde tamam biz de geliyoruz’ dedik’ formunda konuştu.

Kayserispor maçı öncesi 7-8 eksiğin olduğunu belirten lider Murat Sancak, ”Bir bölgede oynatacak hiç oyuncumuz yok. Ancak 11’e 11 oynanıyor, elimizden geleni yapacağız’ dedi.

“İsmail Çokçalış’ı istiyoruz”

İsmail Çokçalış transferi konusunda Sancak, ”Tarzımız muhakkak. Resmî imzalar olmadan anlaştık diyemeyiz. Ancak olsa düzgün olur. Galatasaray ‘ın, Beşiktaş ‘ın, Trabzonspor ‘un, Hatayspor’un istediği bir oyuncu. Bizim bu transferi gerçekleştirme olasılığımız yüksek’ diye konuştu.

“Samet Akaydın konusunda görüşmeler devam ediyor”

Trabzonspor, Samet Akaydın için bize 2 oyuncu önerdi. Adbdülkadir Parmak ve Yunus Mallı. Abdülkadir, Kayserispor’a gitti. Şu anda 6 numaraya muhtaçlığımız var, lakin Parmak’ kiralık olarak Kayseri’ye vermişler. Şu anda bizim işimizi görmüyor. Samet şu anda bizde; lakin görüşmeler devam ediyor” formunda konuştu.

“Balotelli’ye biz git desek bile, para kazandırmadan gitmem diyor”

Balotelli konusunda ise Murat Sancak, ”Balotelli’ye dün bir Arap grubundan teklif geldi. Reddettik, ‘vermeyi düşünmüyoruz’ dedik. Newcastle United, Balotelli’yi transfer etmeyi düşünüyormuş; fakat şu ana kadar bize teklif vermediler. Mukavelesinde çıkış unsuru var esasen. Sayısı söylemeyim.

Balotelli, ‘Ben Demirspor’u bırakıp gitmem, bir gün lider bana -git derse- para kazandırmadan gitmem’ diyor. Adana Demirspor’u ne kadar benimsediğini anlayın artık. Kontratındaki unsurda yazan sayısı verseler bile, Balotelli ‘gitmem’ derse, kimse onu alamaz. Menajeri Mino Raiola ise kontratındaki satın alma sayısının iki katını getirirse gelen paranın yarısını alır. Ona da bu biçimde bir kelamımız var. Balotelli, koronadan çıktı, negatife döndü. Haftabaşında dönecek. Tahminen Konyaspor maçında oynayabilir’ dedi.