Ömer Erdoğan: “Maçın hakkı bana nazaran birliktelikti”

bencede

New member
Hatayspor, Harika Lig ‘in 28. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü’ne konuk oldu. Şiddetli müsabakada alandan 2-2’lik birliktelikle ayrılan Hatayspor, bu sonuçla puanını 43’e yükseltirken, Gaziantep FK ise puanını 37’ye çıkardı. Maçın akabinde değerlendirmelerde bulunan Hatayspor Teknik Yöneticisi Ömer Erdoğan, düzgün bir rakibe karşı güçlü ve heyecan dolu bir maç oynadıklarını söylemiş oldu.

Ömer Erdoğan, “Bugün burada iki grup için de hoş bir maç olduğunu düşünüyorum. Maçın başından sonuna daima heyecanlı anlar vardı. İki ekibin da kıymetli durumları vardı ve galibiyet aradı iki ekip da. Kalecilerin de kıymetli kurtarışları oldu. Maçın hakkı bana göre birliktelikti. Herkes iki puan kaybettiği kanısında. Erol hocaya sorsak o da bu biçimde söyler muhtemelen. Oyuncular da bu biçimde düşünüyor. Bizim oyuncularımıza sorsanız onlar da o denli düşünür. İki tarafın da durumları vardı. kimi vakit kaleciler kurtardı, kimi vakit golcüler atamadı. Bana göre hoş bir maç oldu. Oyuncularıma gayretleri için teşekkür ediyorum. Gaziantep FK’ya da muvaffakiyetler diliyorum. Önümüzde kıymetli bir maçımız var ona hazırlanacağız” sözlerini kullandı.

GAZİANTEP (İHA)