Pakistanlı Oyuncular, T20 Dünya Kupası Öncesi 25 ABD Doları Karşılığında Özel Akşam Yemeği Verdi, Ezildi

Leila

Global Mod
Global Mod

Pakistan kriket takımı ve oyuncuları tartışmaları tetiklemenin yollarını bulmaya devam ediyor. Pakistan takımının, T20 Dünya Kupası 2024 kampanyasının başlamasından hemen önce, Amerika Birleşik Devletleri'nde hayranlarını 'buluşmaya ve selamlamaya' davet ettiği 'özel bir akşam yemeği' düzenlediği söyleniyor. Ancak girişim ücretsiz ya da bir hayır kurumu için değildi. 'Özel akşam yemeği'nin giriş ücretinin 25 ABD Doları olması, Pakistan kriket kardeşliğindeki pek çok kişinin öfkelenmesine neden oldu. Tüm zamanların en iyi Pakistan kriketçilerinden biri olan Rashid Latif, sosyal medyada Pakistan Kriket Kurulu ve oyuncular tarafından düzenlenen şok edici programı vurguladı.

Latif'in sosyal medyada paylaştığı Haberya göre, taraftarların 25 dolar ücret karşılığında özel yemekte Pakistanlı oyuncularla buluşmasına izin verildi. Pakistan efsanesi ve Haberdaki diğerleri bu fikir karşısında şaşkına döndü.

“Resmi yemekler var ama bu özel bir yemek. Bunu kim yapabilir? Berbat bir şey. Bu da demek oluyor ki oyuncularımızla 25 dolarla tanıştınız. Allah korusun, bir karışıklık olsaydı insanlar oğlanlar para kazanıyor derdi.” Latif Haberda şunu söyledi.

Yıldızı Kurtaralım ve Yıldız Olalım
WC24 Sırasında Resmi Olmayan Özel Akşam Yemeği#T20Dünya Kupası pic.twitter.com/BXEgPyA2p2

— Raşid Latif | (@iRashidLatif68) 4 Haziran 2024
Sunucu Nauman Niaz, Pakistan takımındaki 'üzücü duruma' dikkat çekerken, bir taraftar da takımın bu fikri hayata geçirmesi durumunda fiyatın en azından yüksek tutulması gerektiğini öne sürdü.

Latif ayrıca yardım yemeği düzenleme fikrini anladığını ancak ücretli özel bir akşam yemeğinin aklının ötesinde olduğunu belirtti.

“İnsanlar bana Pakistanlı oyuncuları kim ararsa 'Ne kadar para vereceksin?' diye sorduklarını söylüyor. Bu artık yaygınlaştı, bizim zamanımızda işler farklıydı, 2-3 yemek yedik ama resmiydi ama bu Dünya Kupası olduğu için vurgulanıyor, yani oyuncuların 25 dolar miktarına dikkat etmesi gerekiyor. 2-3 yemeğe katılıyorsunuz ama ticari yönü yok. Yardım yemeklerine ve bağış toplama etkinliklerine katılabilirsiniz ama bu ne bağış toplama ne de bir yardım yemeğidir. Bu Pakistan ve Pakistan kriket adıyla anılan özel bir etkinliktir. Onunla bu hatayı yapmayın” diye ekledi.

Bu makalede bahsedilen konular