Pedri’den Galatasaray taraftarına övgü: Hiç bu kadar sert bir atmosferde oynamamıştım

bencede

New member
Barcelona’nın genç yıldızı Pedri, İstanbul’da oynadıkları Galatasaray maçını unutamıyor. Barcelona’nın 2-1 kazandığı maçta kadrosunun birinci golünü atan Pedri, Nef Stadyumu’nda ortaya çıkan atmosfere ait övgü dolu sözler kullandı.

Cadena Cope’da El Partidazo’ya açıklamalarda bulunurken Galatasaray maçına ait görüşlerini aktaran Pedri, “Taraftarlar hayli baskı yaptı. Çok keyif aldım. Hiç bu kadar sert bir stadyum atmosferinde bulunmamıştım. Kulaklarımızı acıtacak biçimde daima birlikte bağırdılar” dedi.

Galatasaray’a karşı attığı gole de değinen genç yıldız, “Tik Tok için uygun bir durum ortaya çıktı. Ferran, bana veriyor ve Marcao’nun geldiğini görüp topa dokunmuyorum. Muhtemelen topu benden alabilirdi ancak makus bir biçimde kayarak es geçti. Şut atmaya karar verdiğimde diğer bir bacak görüyorum. Ondan kurtarıp vuruyorum. Güya öbür bir bacak görsem alandan çıkana kadar topu çekmeye devam edeceğim… İşin aslı hoş bir gol oldu. Şimdiye kadar attığım en uygun goldü. Umarım daha güzelleri gelir” sözlerini kullandı.