Saif Ali Khan, Evindeki Bıçaklı Saldırıdan 6 Gün Sonra Mumbai Hastanesinden Ayrıldı

Leila

Global Mod
Global Mod
Bombay:

Aktör Saif Ali Khan, Bandra'daki evine yapılan hırsızlık girişimi sırasında bıçaklı saldırıda ağır yaralandıktan altı gün sonra Mumbai'deki Lilavati Hastanesi'nden taburcu edildi. Aktör, ağır güçlerin uygulandığı Bandra'daki evine doğru yola çıktı. Bay Khan'a bir hafta boyunca tam yatak istirahati tavsiye edildiği ve herhangi bir enfeksiyonu önlemek için ziyaretçi kabul etmemesi istendiği öğrenildi.

İnsanlar, popüler aktörü bir an olsun görebilmek için her iki yerde de toplanmaya başlarken, hastaneye ve Bay Khan'ın evine ağır güç konuşlandırıldı.

Ülkeyi şok eden ve Mumbai'nin kanun ve düzen durumuyla ilgili soru işaretlerine yol açan olayda, evine giren bir adamın kendisine bıçakla saldırması sonucu aktör altı bıçakla yaralandı. Yaralarından ağır kan kaybeden oyuncu, çarşamba gecesi geç saatlerde otomatik çekçekle hastaneye kaldırıldı. Yaralanmalardan biri omurgasındaydı ve doktorlar bıçağın omuriliğini sadece 2 mm sıyırdığını söyledi. Ancak omurilik sıvısı dışarı sızmıştı ve bunu düzeltmek için bir ameliyat yapıldı. Oyuncu ayrıca kolundan ve boynundan aldığı yaralar nedeniyle estetik operasyona alındı.

Saif Ali Khan'ın oğulları Taimur ve Jeh'i arayan Eliyama Philip, polise davetsiz misafiri fark eden ilk kişinin kendisi olduğunu söyledi. Gece saat 02.00 sıralarında bazı seslerle uyandığını söyledi. Banyo kapısının aralık olduğunu ve ışığın açık olduğunu gördü ve Kareena Kapoor Khan'ın Jeh'i kontrol ettiğini varsaydı.

“… sonra tekrar uykuya daldım ama yine bir şeylerin ters gittiğini fark ettim. Tekrar uyandım ve bir adamın banyodan çıkıp çocuğun odasına girdiğini gördüm. Hızla kalktım ve Jeh'in odasına gittim. Bayan Philip, “Saldırgan daha sonra parmağını ağzına yaklaştırdı ve Hintçe 'Gürültü yapmayın, kimse dışarı çıkmayacak' dedi.” dedi.

“Jeh'i almak için acele ettiğimde, elinde tahta bir sopa ve uzun bir altıgen bıçak bulunan adam bana doğru koştu ve bana saldırmaya çalıştı. Elimi öne doğru uzatarak saldırıyı engellemeye çalıştım ama bıçak bana yakın bir yerden çarptı. O sırada iki elimin bileklerine ve sol elimin orta parmağına 'Ne istiyorsun?' diye sordum. 'Ne kadar istiyorsun?' İngilizce olarak 'bir crore' dedi” dedi Bayan Philip açıklamasında.

Bayan Philip'in çığlığını duyan Saif Ali Khan ve Kareena Kapoor Khan, odalarından dışarı fırladılar. Bayan Philip, Bay Khan'ın davetsiz misafire ne istediğini sorduğunda ona tahta bir nesne ve altıgen bıçakla saldırdığını söyledi. “Saif Efendi bir şekilde ondan kurtulmayı başardı ve hepimiz koşarak odadan çıktık ve odanın kapısını çektik” diyerek herkesin daha sonra evlerinin üst katına çıktığını ekledi. Davetsiz misafirin daha sonra kaçtığını söyledi.

Polis, Hindistan'a yasa dışı yollardan giren ve Bijoy Das sahte adı altında yaşayan Bangladeş vatandaşı Şerif İslam Şehzad'ı, aktörün evine girip ona saldırdığı iddiasıyla tutukladı. Bugün erken saatlerde sanık, soruşturmanın bir parçası olarak suçu yeniden canlandırmak için Bay Khan'ın Bandra'daki evine getirildi.