Son dakika haberi! Galatasaray Lideri Ünal Aysal’dan adaylık açıklaması

bencede

New member
Ünal Aysal bir daha Galatasaray başkanlığı düşünüyor mu? Aysal son günlerde artan argümanlara cevap verdi.

Eski Galatasaray Lideri Ünal Aysal’ın bir daha aday olacağı ve önümüzdeki hafta kimi üyelerle bir ortaya geleceği argüman edildi.

“Yönetimin seçim niyeti yok”

Bu tezlerle ilgili olarak Akşam Gazetesi’ne konuşan Ünal Aysal, “Şu anda bu biçimde bir durum ve ihtimal yok. Galatasaray’ın bir lideri var ve mevcut idarenin bir seçim niyeti de görünmüyor. Bunlar bence şimdilik dedikodu boyutunu aşmayan telaffuzlar. kimselerle özel bir görüşmem yok. Yalnızca Galatasaray derneklerinden bir adedinin olağan bir toplantısına davet edildim. Oraya katılıp dostlarımı nazaranceğim” sözlerini kullandı.

“Elmas’a takviye olmak lazım”

Galatasaray’da bu ay içerisinde kritik bir mali genel konsey yapılacak. Lider Burak Elmas’ın ibra edilip edilmeyeceği ise merak konusu.

Ünal Aysal daha evvel yaptığı açıklamada adaylık sorusuna ilgili şu karşılığı vermişti: “Galatasaray taraftarı her vakit benim kalbimde. Ben de onların kalbindeysem bu epeyce kıymetli bir şey. Bu da başlı başına bir muvaffakiyet sayılır. Fakat bugün yeni seçilmiş bir lider var. 6 ayını güç doldurdu. Genç, dinamik ve bir şeyler yapmak isteyen bir insan. Onun muvaffakiyetini gölgeleyecek, karartacak, onun işini zorlaştıracak bir şey hiç birimizin yapmaması lazım. Bütün Galatasaray yöneticilerinin bugün el birliği ile kendisine takviye olması lazım. O yüzden bu bence erken konuşulan bir husus. Daha hayli genciz. İsterseniz bunu 2 sene daha sonra konuşalım.”