bencede
New member
1-1 sona eren Trabzonspor müsabakası daha sonrası soyunma odasında buruk bir memnunluk vardı. İsmail Kartal, soyunma odasında yaptığı konuşmada öğrencilerine övgüler yağdırdı. Deneyimli çalıştırıcı, “Hepinizi tek tek kutluyorum. Harikulade bir gayret örneği sergilediniz. Siz kâfi ki her maç bu biçimde savaşın. Bunu yaptığınızda aslına bakarsanız gerisi gelir. Ligin başkanına karşı 10 kişi kalmanıza karşın azimle, hırsla, terinizin son damlasına kadar savaştınız. Herkese Fenerbahçe ’nin gerçek ruhunu gösterdiniz. Şayet kırmızı kart olmasaydı, bu maçı muhakkak biz kazanırdık” tabirlerini kullandı.
‘12 puan alabiliriz’
İsmail Kartal, “Sahada çaba ettiğinizi gördüğünde taraftarlarımızın nasıl takviye verdiğine şahit oldunuz. Onların sizden beklentisi formanın hakkını vermeniz. Trabzonspor maçında ortaya koyduğunuz karakter, ligi ikinci bitireceğimiz konusunda büsbütün emin olmamı sağladı. Kuvvetli fikstürümüz devam ediyor. Alanya, Konya, Kayseri ve Galatasaray ile peş peşe karşılaşacağız. Bu maçtaki üzere çaba ederseniz, bu dönemi 12 puanla tamamlayacağımıza eminim. Hepinizi bir kere daha yürekten tebrik ediyorum” dedi.
Yusuf Dursun
‘12 puan alabiliriz’
İsmail Kartal, “Sahada çaba ettiğinizi gördüğünde taraftarlarımızın nasıl takviye verdiğine şahit oldunuz. Onların sizden beklentisi formanın hakkını vermeniz. Trabzonspor maçında ortaya koyduğunuz karakter, ligi ikinci bitireceğimiz konusunda büsbütün emin olmamı sağladı. Kuvvetli fikstürümüz devam ediyor. Alanya, Konya, Kayseri ve Galatasaray ile peş peşe karşılaşacağız. Bu maçtaki üzere çaba ederseniz, bu dönemi 12 puanla tamamlayacağımıza eminim. Hepinizi bir kere daha yürekten tebrik ediyorum” dedi.
Yusuf Dursun