bencede
New member
Muhteşem Lig ‘in 26. haftasında konuk olduğu Göztepe ‘yi 3-2 mağlup eden Galatasaray ‘da Taylan Antalyalı, 90 dakikanın akabinde yayıncı kuruluşa konuştu. Üç puanla birlikte Omar’ın dönüşünün sevindirici olduğunu tabir eden 27 yaşındaki orta saha, ”Maçı kazandığımız için memnunuz. Omar’ın ortamıza dönmesi hayli değerliydi. Uzun vakittir bizden başkaydı. Ona daima dayanak olmaya çalıştık. Çok sıkıntı bir müddetç geçirdi. Onu yine geri döndüğü için kutluyorum. Umarım bize hayli faydalı olacak.” dedi.
Grup arkadaşlarını çabalarından ötürü kutlayan Taylan, şu sözleri kullandı:
”İlk yarı istediğimiz üzere oynayamadık. Bugün üç puanı almasını bildik. Üç puan değerliydi. Çıkış arıyorduk. Bu maçla birlikte çıkışa geçeceğimize inanıyorum. Tüm arkadaşlarımı çabalarından ötürü kutluyorum. Umarım bunun devamını getireceğiz.”
‘Hatalardan ders çıkarmaya çalışıyorum’
”Oynadığım konumda kusura yer yok. Bu sene birkaç maçta kusur yaptım ve golle sonuçlandı. Bu y üzden çok üzgünüm. Arkadaşlarıma elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. tekrar yapmamak ismine bu kusurlardan ders çıkarmaya çalışıyorum. Önemli bir efor sarf ediyoruz. Çok istekliyiz. Umarım bundan daha sonra üç puanları almaya devam ederiz.”
Grup arkadaşlarını çabalarından ötürü kutlayan Taylan, şu sözleri kullandı:
”İlk yarı istediğimiz üzere oynayamadık. Bugün üç puanı almasını bildik. Üç puan değerliydi. Çıkış arıyorduk. Bu maçla birlikte çıkışa geçeceğimize inanıyorum. Tüm arkadaşlarımı çabalarından ötürü kutluyorum. Umarım bunun devamını getireceğiz.”
‘Hatalardan ders çıkarmaya çalışıyorum’
”Oynadığım konumda kusura yer yok. Bu sene birkaç maçta kusur yaptım ve golle sonuçlandı. Bu y üzden çok üzgünüm. Arkadaşlarıma elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. tekrar yapmamak ismine bu kusurlardan ders çıkarmaya çalışıyorum. Önemli bir efor sarf ediyoruz. Çok istekliyiz. Umarım bundan daha sonra üç puanları almaya devam ederiz.”