Trabzonspor haberi… Kübra Çakır, Uğurcan Çakır’ı anlattı! “İlk kere Fenerbahçe maçında…”

bencede

New member
Yaptığı kurtarışlarla Türkiye’nin en uygun kalecisi unvanını taşıyan, Trabzonspor’un liderlik koltuğunda oturmasında büyük hissenin sahibi olan Uğurcan Çakır, taraftarın gönlünde taht kurmuş durumda.

Yeşil alanda daima hırslı ve dik duruşuyla görmeye alıştığımız başarılı file bekçisinin farklı taraflarını eşi Kübra Çakır anlattı. İşte Kübra Hanım’ın ağzından tanışma kıssaları, Uğurcan’ın mesken hali ve oğulları Kuzey ile alakaları…

Uğurcan konutta daha sessiz ve sakin bir yapıya sahip. Yemek konusunda bana fazlaca yardımcı olur ve yemek yapmayı epeyce sever diyebilirim. Onun haricinde da oyun oynamayı epeyce seviyor. Ben de o oyun oynarken oğlumuz Kuzey ile ilgileniyorum.

EVLENME TEKLİFİ ÇOK ROMANTİKTİ

Uğurcan bir akşam beni yemeğe çıkardı. Otel üzere bir yer tutmuş. Yollara kalpler, havai fişekler falan hazırlamış. Evlenme teklif etti, beni nitekim etkilemişti.

Uğurcan aslında romantiktir. Çok fazla konuşup anlatmasa da yaptıklarıyla bunu ziyadesiyle hissettirir karşısındakine diyebilirim.

TATİLE GELDİĞİMDE BENİ GÖRMÜŞ VE BEĞENMİŞ

İsviçre Zürih doğumluyum, ailem Gümüşhaneli. 2015’te tatil için Trabzon’a gelmiştik. O gün gezmek için gittiğimiz Forum AVM’de Uğurcan beni görmüş ve beğenmiş.

daha sonra toplumsal medya aracılığıyla tanışma fırsatımız oldu ve o günden beri birlikteiz. Bizimki birinci görüşte aşk. Uğurcan’ı birinci bir Fenerbahçe maçında izledim. Çok heyecanlanmıştım onun için ancak şükürler olsun fazlaca uygun bir maç çıkardı.

Vakit bulduğumuzda yürüyüş yapıp kahve içmeyi severiz, onun haricinde da oğlumuz Kuzey ile bir arada vakit geçiriyoruz.

KUZEY’İN KALECİ OLMASINI İSTEMEM

Kuzey doğmadan evvel meskende biraz daha sakin bir ortam vardı. Biz de genelde dinlenerek vakit geçiriyorduk fakat Kuzey doğduktan daha sonra meskende daima hareket halindeyiz.

Ben Kuzey’in kaleci olmasını istemem. Kaleci gerilimi epey farklı oluyor. Yanlışı olsun yahut olmasın gol yediği vakit fazlaca üzülüyorum. Lakin şayet futbolcu olmak isterse alışılmış ki dayanak oluruz.

YALNIZLIĞA SIKINTI ALIŞTIM

Evliliğimizin birinci aylarında biraz güç periyotlar geçirdim diyebilirim. Uğurcan’ın daima seyahat yapmak zorunda olması ve benim yalnız kalmam sahiden zorlayıcıydı.

Başka yandan diğer bir ülkeye alışmak ve bunu tek başına yapmak nitekim zorlayıcıydı diyebilirim.

Yeşil alanda daima hırslı ve dik duruşuyla görmeye alıştığımız başarılı file bekçisinin farklı taraflarını eşi Kübra Çakır anlattı. İşte Kübra Hanım’ın ağzından tanışma öyküleri, Uğurcan’ın konut hali ve oğulları Kuzey ile bağları…

Uğurcan meskende daha sessiz ve sakin bir yapıya sahip. Yemek konusunda bana fazlaca yardımcı olur ve yemek yapmayı hayli sever diyebilirim. Onun haricinde da oyun oynamayı fazlaca seviyor. Ben de o oyun oynarken oğlumuz Kuzey ile ilgileniyorum.

EVLENME TEKLİFİ ÇOK ROMANTİKTİ

Uğurcan bir akşam beni yemeğe çıkardı. Otel üzere bir yer tutmuş. Yollara kalpler, havai fişekler falan hazırlamış. Evlenme teklif etti, beni sahiden etkilemişti.

Uğurcan aslında romantiktir. Çok fazla konuşup anlatmasa da yaptıklarıyla bunu ziyadesiyle hissettirir karşısındakine diyebilirim.

TATİLE GELDİĞİMDE BENİ GÖRMÜŞ VE BEĞENMİŞ

İsviçre Zürih doğumluyum, ailem Gümüşhaneli. 2015’te tatil için Trabzon’a gelmiştik. O gün gezmek için gittiğimiz Forum AVM’de Uğurcan beni görmüş ve beğenmiş.

daha sonra toplumsal medya aracılığıyla tanışma fırsatımız oldu ve o günden beri birlikteiz. Bizimki birinci görüşte aşk. Uğurcan’ı birinci bir Fenerbahçe maçında izledim. Çok heyecanlanmıştım onun için lakin şükürler olsun epeyce âlâ bir maç çıkardı.

Vakit bulduğumuzda yürüyüş yapıp kahve içmeyi severiz, onun haricinde da oğlumuz Kuzey ile bir arada vakit geçiriyoruz.

KUZEY’İN KALECİ OLMASINI İSTEMEM

Kuzey doğmadan evvel konutta biraz daha sakin bir ortam vardı. Biz de genelde dinlenerek vakit geçiriyorduk fakat Kuzey doğduktan daha sonra meskende daima hareket halindeyiz.

Ben Kuzey’in kaleci olmasını istemem. Kaleci gerilimi fazlaca farklı oluyor. Kusuru olsun yahut olmasın gol yediği vakit epey üzülüyorum. Ancak şayet futbolcu olmak isterse olağan ki dayanak oluruz.

YALNIZLIĞA GÜÇ ALIŞTIM

Evliliğimizin birinci aylarında biraz güç periyotlar geçirdim diyebilirim. Uğurcan’ın daima seyahat yapmak zorunda olması ve benim yalnız kalmam nitekim zorlayıcıydı.

Öbür yandan diğer bir ülkeye alışmak ve bunu tek başına yapmak sahiden zorlayıcıydı diyebilirim.