bencede
New member
Türkiye mesleğinde en epeyce golü Kasımpaşa’ya atan Edin Visca, dün de Lacivert-Beyazlılar’ı affetmedi. 6. dakikada şık bir vuruşla kaleci Ertuğrul’u avlayan 32 yaşındaki yıldız, Lacivert-Beyazlılar’a karşı çıktığı 18. maçta 9. golünü attı. Bosnalı futbolcunun bu müsabakalarda 6 da asisti bulunuyor. Trabzonspor ’u 2 maçtır galibiyete taşıyan Edin Visca, bu dönem ise ligde 6 gol, 9 asistlik performansla fark yaratıyor. 2 haftada kazandırdığı 6 puanla, şampiyonluk yolunda en kıymetli transfer olduğunu gösteren Visca’ya, maç sonunda taraftarlar büyük sevgi gösterisinde bulundu.
‘Evimde gibiyim’
Maçın akabinde konuşan Visca, “Gol, asist ne kadar değerliyse koşmak, çaba etmek de o kadar değerli. Kendimi konutumda hissediyorum. Bana gösterilen samimiyete ve hoş karşılamaya karşılık vermeye çalışıyorum. Trabzon’da epeyce memnunum. Önümüzdeki hafta bir daha güçlü Konya maçı var. Dolu tribünler istiyoruz. Yavaş yavaş amaca gidiyoruz” dedi.
‘Evimde gibiyim’
Maçın akabinde konuşan Visca, “Gol, asist ne kadar değerliyse koşmak, çaba etmek de o kadar değerli. Kendimi konutumda hissediyorum. Bana gösterilen samimiyete ve hoş karşılamaya karşılık vermeye çalışıyorum. Trabzon’da epeyce memnunum. Önümüzdeki hafta bir daha güçlü Konya maçı var. Dolu tribünler istiyoruz. Yavaş yavaş amaca gidiyoruz” dedi.