Trabzonspor’un yeni transferi Edin Visca argümanlı: Amaçlarımıza ulaşacağız!

bencede

New member
Trabzonspor ’un yeni transferi Edin Visca, Bordo Mavili kadroya transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Çok heyecanlı olduğunu söyleyen Visca, “Bildiğiniz üzere 10 seniçin daha sonra bugüne geldik. Çok heyecanlıyım. Sayın lider, benim babam üzere. Öncelikle bana müsaade verdiği için teşekkür ediyorum. Uzun vakit oturduk, konuştuk. Bana hayli teklif geldi fakat beni bu kadar isteyen bir topluluk olmadı. Sayın Ahmet lidere da teşekkür ediyorum. Heyecanlıyım, memnunum ve Trabzonspor’a gideceğim için motiveyim. Büyük bir topluluk ile bir arada şampiyonluk yaşayıp Şampiyonlar Ligi’ne gitmek istiyorum. Burada fazlaca şey yaşadık. Şampiyonluk yaşadık, Şampiyonlar Ligi’ne gittik. Ayrılmak kolay değil. Büyük bir topluluğa gidiyorum. İnşallah sağlıklı, huzurlu bir dönem sonunda liderle bir arada kupa kaldıracağız” diye konuştu.

‘Sezon sonunda amaçlarımıza ulaşacağız’

Bordo mavili kadrodan daha evvel de tekliler aldığını söyleyen Visca, “Trabzonspor topluluğu beni senelerdan beri istiyor. Çok yakın hissediyorum. Yarın da imzadan daha sonra taraftarla birlikte alanda performansımı daha fazla göstereceğim. Dönem sonunda amaçlarımıza ulaşacağız” biçiminde konuştu.

‘Abdullah Avcı, benim öğretmenim’

Teknik yönetici Abdullah Avcı’dan övgüyle bahseden Visca, “Abdullah Avcı, benim öğretmenim. Onunla konuştuk. Beni isteyen bir hoca, ben de onunla yeniden çalışmak istedim. Bir sistem ortasına gireceğim. Çok motiveyim. İdmanları ve maçları bekliyorum. Benim nazaranvim sahada” dedi.