Tyler Boyd: İki güç durumdaki kadronun gayreti olacak

bencede

New member
Spor Toto Üstün Lig Ahmet Çalık Dönemi 27’nci haftasında Çaykur Rizespor deplasmanda Galatasaray ‘ın konuğu olacak. Karadeniz takımında, hazırlıklar teknik yönetici Bülent Korkmaz idaresinde devam ediyor. Mehmet Cengiz Tesisleri’ndeki egzersiz öncesi açıklamalarda bulunan atak oyuncusu Tyler Boyd, “Şu anda bence hayli güzel bir kadromuz var. Devre ortası idaremiz epey uygun transferler yaptı. Şu anda taze bir güce sahip olduğumuzu düşünüyorum. Önümüzde ki haftalarda da bu taze güç skorlara da yansıyacak ve bulunduğumuz durumdan süratlice uzaklaşacağız. Ligin birinci yarısında oynadığımız maçta hakikaten hayli çetin bir çaba olmuştu. Biz yenebilirdik, onlar yendi. Şu anda onların da bulunduğu pozisyon sıkıntı bir durum. Bizim bulunduğumuz pozisyon da güç bir durum. 2 tane sıkıntı pozisyonda bulunan kadronun gayreti olacak, ben kadromuza güveniyorum. ‘İyi bir skorla ayrılabiliriz’ diye düşünüyorum” dedi.

‘BÜLENT HOCA GRUBA OLUMLU BİR GÜÇ GETİRDİ’

Bülent Korkmaz’ın gruba olumlu bir güç getirdiğini söyleyen Boyd, “Umarım bu güç ileride de devam eder ve bulunduğumuz pozisyondan süratlice uzaklaşırız. Şunu belirteyim, ben her vakit hazırım. İdmanlarda görürsünüz, her vakit en epey çalışmaya çalışan oyuncu benim. Ekstra çalışmalar yaparım her vakit. Ben bir misyon verildiğinde her vakit hazır olmaya çalışan oyuncuyumdur. Şu anda da öyleyim. Ne vakit ki bana nazaranv gelir, elimden gelenin en güzelini yaparım” formunda konuştu.

Emirhan PEHLİVAN/RİZE (DHA)